Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
60.000+ leerlingen gingen je voor

Homepage ouders

Homepage ouders
Alles om jouw kind te laten slagen

De #1 keuze van ouders

Sinds 2012 hebben wij al ruim 40.000 leerlingen helpen slagen. Wij worden door zowel leerlingen als ouders beoordeeld met een 9,2.

Direct aan de slag

Binnen 2 werkdagen ontvang je de producten thuis. Terwijl je kind direct online kan starten met leren en oefenen.

Alle vakken en niveaus

Onze producten zijn beschikbaar voor VWO, HAVO, VMBO TL/GL, VMBO KB en VMBO BB. Voor alle kernvakken en profielvakken.

Selecteer het niveau waarop je kind examen doet:

Alles wat jouw kind moet weten voor het eindexamen

In ongeveer 60 pagina’s leggen we jouw kind de examenstof op een simpele manier uit. Onze samenvattingen helpen jouw kind focussen op de kernbegrippen en hoofdzaken.
Test kennis van de examenstof
Onze oefenboeken bevatten honderden oefenvragen waarmee jouw kind kan toetsen of hij/zij klaar is voor het eindexamen. Inclusief alle antwoorden.
Bestellen met korting
Wil jij meerdere producten bestellen en jouw kind maximaal voorbereiden op zijn of haar eindexamens? Bestel dan nu een voordeelpakket en bespaar tot wel 20% op de losse verkoopprijs.
Binnen 2 of 3 dagen klaar voor het eindexamen
Kan jouw kind nog wel wat extra hulp gebruiken in de voorbereiding op het eindexamen? Boek dan nu een examentraining en verhoog zijn/haar slagingskans.
Leren met video’s
Kijkt jouw kind het liefst een uitlegvideo als hij/zij leert voor het eindexamen? Bekijk dan nu de overzichtelijke video’s van Digistudies.
Examenhulp van Mr. Chadd
Je kind kan al zijn/haar vragen stellen over het huiswerk of de examenstof via de app van Mr. Chadd. Alle vragen worden direct inhoudelijk beantwoord. Voor alle vakken, alle niveaus.
Wat andere ouders van ons vinden
Debbie - 16 Mrt 2020
Wauw wat een overzichtelijke boekjes. Mijn dochter is er helemaal blij mee, dit gaat haar zo helpen om orde in de chaos te krijgen.
J. Westerveld - 16 Jan 2021
Ik heb drie examen verslagen besteld voor mijn dochter die in havo 5 zit en dit jaar dus examen moet doen. Ze is super tevreden met de verslagen natuurkunde, aardrijkskunde en geschiedenis. Ze er dan ook van overtuigd dat deze verslagen haar prima zullen helpen bij haar eindexamen.
A Helsen - 29 Jan 2021
Zeer goede service, kwamen snel met super oplossing. Mooie duidelijke boeken voor mijn twee tieners die tegelijk eindexamen doen volgend jaar (1 HAVO en 1 VWO)

Meer reviews


Leren waar en wanneer jij wil
De ExamenOverzicht app is de ultieme tool voor elke eindexamenleerling. Samenvattingen, begrippenlijsten, oefenexamens, tips, video’s en meer. Je vindt het allemaal terug in onze app. Gratis te downloaden.
Apple     Android
Producten interessant voor jou