Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Examentips Engels VMBO BB 2024

De beste examentips op een rij

Je hebt de examenstof geleerd en bent klaar om het examen te maken. Toch hebben wij nog een aantal Engels tips voor je op een rij gezet, die jij misschien nog niet kent. Deze tips helpen je focussen op de juiste zaken. Daarnaast zorgen onze tips ervoor dat jij straks op het examen geen stomme fouten zal maken die makkelijk voorkomen hadden kunnen worden. Zo kun je rustig het examen ingaan. Geen stress!

Onderstaande tips zijn specifiek voor het examen Engels VMBO BB. Daarnaast bestaan er natuurlijk ook nog algemene examentips.

Engels VMBO tip #1: Oefen oude examens

Op het eindexamen Engels krijg je teksten te lezen en moet je vragen over deze teksten beantwoorden. Zorg dat je hier mee oefent door oude examens te maken.

Engels VMBO tip #2: Let goed op signaalwoorden en kernzinnen

Let goed op de signaalwoorden in de tekst! Deze geven verbanden in de tekst aan. De signaalwoorden kun je markeren. Let ook goed op de eerste en laatste zinnen in elke alinea. Vaak bevatten deze belangrijke informatie.

Engels VMBO tip #3: Zorg voor een grote woordenschat

Elk moeilijk woord dat je al kent, hoef je niet op te zoeken tijdens het examen. Zo bespaar je tijd en kun je makkelijker teksten doorkomen. Zorg dus dat je van tevoren de betekenissen van zoveel mogelijk moeilijke woorden leert.

Weet jij nog een goede tip voor het examen Engels VMBO?

Mail hem dan naar tips@examenoverzicht.nl en dan voegen we deze toe.

Examentips andere vakken

De examentips op deze pagina hebben betrekking op het examen Engels VMBO BB. Natuurlijk hebben we ook examentips voor andere vakken. Bekijk bijvoorbeeld de examentips voor:

2 Items

Set Descending Direction
per pagina
© 2024 ExamenOverzicht.nl