Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Blog

Review de Handleiding tot Slagen: Een boekje vol examentips!

Een goede voorbereiding op de eindexamens bestaat natuurlijk niet alleen maar uit de examenstof een keertje lezen. Was het maar zo makkelijk. Het helpt als je veel oefent met de stof, maar het is natuurlijk ook goed om te weten hóe je nou het beste leert. Devon Diercks (21) weet dat. Hij schreef De Handleiding tot Slagen, zodat jij het maximale uit je leersessies kunt halen.

Lees meer

Nu te zien op TV

Examenoverzicht is sinds 2012 behoorlijk gegroeid en daar zijn wij heel blij mee! Afgelopen week is onze eerste TV-reclame gelanceerd. Bekijk hier onze commercial.

Lees meer

Nieuw: de ExamenOverzicht App!

ExamenOverzicht lanceert vanaf vandaag de eerste en enige echte app voor het eindexamen.  Alles wat je nodig hebt om te slagen voor je VMBO, HAVO of VWO eindexamen in één app. Hiermee kun je overal en wanneer jij wil leren via je telefoon of tablet. Lees verder hoe de ExamenOverzicht app jou gaat helpen slagen voor het eindexamen!

Lees meer

Win je examenreis!

ExamenOverzicht geeft deze lente de ultieme examenreis weg! Wil jij kans maken op een 8-daagse examenreis naar Sunny Beach in Bulgarije voor jou en 3 vrienden? Lees dan verder.

Lees meer

Studiekeuzebeurs Utrecht 2017

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2017 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Studiekeuzebeurs plaats. Deze informatieve beurs is er voor alle leerlingen die nog niet precies weten wat ze willen gaan studeren. Op de Studiekeuzebeurs staan heel veel verschillende scholen, onderwijsinstellingen, studiecoaches en wij zijn er ook bij!

Lees meer

De 5 leukste examencadeaus in 2017

De resultaten van de examens komen binnenkort. Hoe ga jij de uitslag vieren? Om jou wat inspiratie te bieden, hebben wij de leukste en meest originele examencadeaus op een rij gezet.

Lees meer

Nieuw! Woordenboek voor het Eindexamen 2016-2017

Met veel enthousiasme en trots vertellen wij via dit bericht dat wij een geweldig hulpmiddel voor het eindexamen hebben gemaakt: Woordenboek voor het Eindexamen 2016-2017. In dit woordenboek speciaal ontwikkeld voor het eindexamen vind je de verklaringen van alle begrippen van de examenstof. Van alle moeilijke vakken. Van Aardrijkskunde tot Wiskunde. Krijg je al die moeilijke begrippen maar niet in je hoofd gestampt? Dit is geen probleem meer dankzij het Woordenboek voor het Eindexamen 2016-2017! Helaas is het niet toegestaan om dit woordenboek mee te nemen de examenzaal in, maar je kunt het woordenboek natuurlijk wel gebruiken om je voor te bereiden op de eindexamens.

Lees meer

Hoe worden onze samenvattingen gemaakt?

Wie schrijft de samenvattingen van ExamenOverzicht? Wat is de kwaliteit van zo een samenvatting en hoe weet je zeker dat de examenstof juist en volledig is? In het vierjarig bestaan van ExamenOverzicht hebben we deze vragen meer dan eens gesteld gekregen. En logisch, want als examenkandidaat wil je wel zeker zijn dat die samenvatting jou helpt om te slagen. In dit artikel leggen we uit hoe een samenvatting nu precies wordt gemaakt en geven we je een antwoord op deze vragen.

Lees meer