Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Blog

7 originele zomerbaantjes voor de zomer van 2023

Na je examens heb je natuurlijk een veel langere vakantie dan normaal gesproken. Met al deze extra tijd, kunnen we goed begrijpen dat je iets zoekt om dit op te vullen. Een praktische manier om je tijd in te vullen, is door middel van een zomerbaantje. Als je dan ook nog eens een baantje vindt die je met plezier doet, kan je met plezier geld maken en ook nog eens van je zomer genieten. Maar wat voor baantje is nou jouw ideale zomerbaan? Check hier onze top 7 met originele zomerbaantjes voor de zomer van 2023.

Lees meer

10 activiteiten voor een onvergetelijke zomer!

De langste zomervakantie van je leven is begonnen! Hét moment om ultiem te chillen en herinneringen te maken met je vrienden. Heb jij je agenda al volgepland of heb je nog geen idee? Hier lees je 10 leuke ideeën voor een onvergetelijke zomer!

Lees meer

Top 5 examencadeaus van 2023

De dag van hét spannende telefoontje is voor meer dan 100.000 examenleerlingen de trigger dat zij geslaagd zijn! Je hebt keihard gestreden om dat diploma in de pocket te krijgen. Daarom verdien jij nu wel een beloning! (zeg maar tegen je ouders dat ExamenOverzicht vindt dat jij dat verdient ;)). Heb je al iets vets gekregen of zit jij nog midden in de zoektocht naar het juiste examencadeau om aan je ouders te vragen? Om wat inspiratie op te doen, geven we je hieronder wat ideeën waar jij nog niet aan gedacht hebt!

Lees meer

Wat vinden docenten van de leermiddelen van ExamenOverzicht?

"Wij van ExamenOverzicht adviseren ExamenOverzicht". Daar heeft u niet veel aan. Daarom vroegen wij aan docenten die met onze leermiddelen werken, wat zij van onze leermiddelen vinden. In dit blog leest u de ExamenOverzicht-ervaringen van docenten uit het hele land en hoe zij de leermiddelen toepassen in hun lessen.

Lees meer

4 technologische beroepen die je nog niet kende!

Wat wil jij later worden? Een veelgestelde vraag waar veel mensen het antwoord niet op weten er bestaan ook zoveel beroepen! maar geen paniek, wij gaan je helpen jouw droombaan te vinden. Dit doen we door je te vertellen over beroepen die je nog niet kende in 7 verschillende richtingen. In dit blog vind je 4 beroepen in de richting technologie.

Lees meer

4 entertainment beroepen die je nog niet kende!

Wat wil jij later worden? Een veelgestelde vraag waar veel mensen het antwoord niet op weten. Er bestaan ook zoveel beroepen! Maar geen paniek, wij gaan je helpen jouw droombaan te vinden. Dit doen we door je te vertellen over beroepen die je nog niet kende in 7 verschillende richtingen. In dit blog vind je 4 beroepen in de richting entertainment.

Lees meer

4 financiële beroepen die je nog niet kende!

Wat wil jij later worden? Een veelgestelde vraag waar veel mensen het antwoord niet op weten. Er bestaan ook zoveel beroepen! Maar geen paniek, wij gaan je helpen jouw droombaan te vinden. Dit doen we door je te vertellen over beroepen die je nog niet kende in 7 verschillende richtingen. In dit blog vind je 4 beroepen in de financiële richting.

Lees meer

4 technische en agrarische beroepen die je nog niet kende!

Wat wil jij later worden? Een veelgestelde vraag waar veel mensen het antwoord niet op weten. Er bestaan ook zoveel beroepen! Maar geen paniek, wij gaan je helpen jouw droombaan te vinden. Dit doen we door je te vertellen over beroepen die je nog niet kende in 7 verschillende richtingen. In dit blog vind je 4 beroepen in de richting techniek en agrarisch.

Lees meer

© 2024 ExamenOverzicht.nl