Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Blog

De beoordeling van jouw examen: Waar moet je op letten?

Hoe zonde is het als je goed geleerd hebt voor je examen, maar punten laat liggen omdat je het antwoord beter had kunnen opschrijven? Soms kan een formuleringsfoutje in je antwoord er namelijk al voor zorgen dat je geen punten meer krijgt! Daarom vertellen we je in dit blog waar jij op moet letten wanneer je antwoord geeft en waar de docenten op letten tijdens het nakijken van jouw examen.

Lees meer

De top 5 examencadeaus van 2021

De meeste eindexamens zijn weer achter de rug en de uitslag is binnen! Natuurlijk gaan we ervan uit dat jij ook geslaagd bent! Na een aantal weken intensief leren en stressen verdien je eigenlijk wel een beloning toch? Heb je al een gaaf cadeau ontvangen of ben je nog druk opzoek naar het juiste examencadeau wat je aan je ouders kan vragen? Het blijft natuurlijk altijd erg lastig, daarom zetten we in dit artikel even een aantal gave ideeën op een rijtje voor het beste examencadeau!

Lees meer

LIVEBLOG over de eindexamens van 2021

In dit liveblog lees je hoe de eindexamenleerlingen in Nederland de eindexamens ervaren! Was het moeilijk of juist makkelijk en gaat er veel geklaagd worden bij het LAKS? Lees hier ook de handige tips die ze meegeven voor de andere Eindexamenleerlingen!

Lees meer

Het examenjaar van Meike (16) uit 4 mavo

Eindexamen doen tijdens Corona? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel eindexamenleerlingen hebben hier een mening over. Lees hier de ervaringen van Meike uit 4 mavo en waarom zij dit examenjaar het leukste jaar tot nu toe vindt!

Lees meer

Het examenjaar van Romy (16) uit 4 mavo

Eindexamen doen tijdens Corona? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel eindexamenleerlingen hebben hier een mening over. Lees hier de ervaringen van Romy uit 4 mavo en waarom zij vindt dat de online les impact heeft gehad op haar kans van slagen.

Lees meer

Het examenjaar van Quinty (16) uit 4 mavo

Eindexamen doen tijdens Corona? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel eindexamenleerlingen hebben hier een mening over. Lees hier de ervaringen van Quinty uit 4 mavo en waarom zij vindt dat de Coronasituatie haar kans op slagen heeft beïnvloed.

Lees meer

Het examenjaar van Fleur (17) uit 5 havo

Eindexamen doen tijdens Corona? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel eindexamenleerlingen hebben hier een mening over. Lees hier de ervaringen van Fleur uit 5 havo en waarom zij het niet eens is met de minister.

Lees meer

Het examenjaar van Elena (17) uit 5 havo

Eindexamen doen tijdens Corona? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel eindexamenleerlingen hebben hier een mening over. Lees hier de ervaringen van Elena uit 5 havo en waarom zij de aanpak van minister Slob de juiste vindt.

Lees meer

Het examenjaar van Leonie (18) uit 5 havo

Eindexamen doen tijdens Corona? Dat is makkelijker gezegd dan gedaan. Veel eindexamenleerlingen hebben hier een mening over. Lees hier de ervaringen van Leonie uit 5 havo en wat voor tips zij meegeeft aan andere leerlingen die hetzelfde doormaken!

Lees meer