Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Engels

Engels

Engels kennen we natuurlijk als één van de grootste talen ter wereld. Meer dan een miljard mensen spreken de taal. Een consequentie daarvan is dat je op zo een beetje iedere social media app waar je doorheen scrollt, Engels ziet en hoort. Het belang van Engels is ook scholen niet ontgaan. Inmiddels onderwijzen scholen al ruim 150 jaar Engels als schoolvak en ze zijn voorlopig niet van plan om daarmee te stoppen. Maar he, eigenlijk ook best handig! Hoe moet je anders je meerdaagse reis in Engeland overleven of pizza bestellen in Lloret?

Uiteindelijk wordt ook dit vak afgesloten met een centraal examen. Het Engels examen bestaat voornamelijk uit het lezen van teksten. Vervolgens worden er allerlei vragen gesteld over die teksten. Daarbij is het vooral handig als je een grote woordenschat hebt. Dat scheelt enorm veel tijd, aangezien je dan veel minder hoeft op te zoeken in je woordenboek.

voordeelpakket-keuzehulp
  1. Selecteer je niveau
  2. Selecteer je vakken
  3. Kies je producten

Voordeelpakket

Tot 21% stapelkorting

Onderwerpen

Om je een beetje op weg te helpen, staan hieronder enkele artikelen waarin we je het één en ander uitleggen over zaken die gaan over de Engelse taal.

Selecteer je niveau

VWO
HAVO
VMBO TL/GL
VMBO KB
VMBO BB

Selecteer je niveau

VWO
HAVO
VMBO TL/GL
VMBO KB
VMBO BB
© 2024 ExamenOverzicht.nl