Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Wat kan ExamenOverzicht voor uw school betekenen?

ExamenOverzicht is er voor scholieren, maar ook voor leerkrachten. Omdat we hetzelfde doel voor ogen hebben: leerlingen laten slagen. Op deze pagina kunt u lezen wat we voor uw school kunnen betekenen.

Wat is ExamenOverzicht?

Wat is ExamenOverzicht?

ExamenOverzicht is de vertrouwde partij die leerlingen helpt slagen voor het eindexamen. Sinds 2012 bieden wij producten voor bijna alle vakken van alle niveaus, van VMBO BB tot VWO. Met onze unieke leermethode kunnen leerlingen digitaal en op papier oefenen. We zijn de enige partij die alle examenstof heeft gebundeld in een app. Sinds 2023 bieden wij onze online examentraining, de ExamenChallenge, aan. Zo helpen wij leerlingen overal en altijd voorbereiden op het eindexamen.

Inmiddels kiezen niet alleen veel examenleerlingen voor ExamenOverzicht, maar ook steeds meer scholen maken enthousiast gebruik van onze leermiddelen

Wat we uw school kunnen bieden

Wat kan ExamenOverzicht een school bieden?

Wij leveren producten die uw examenklas helpen voorbereiden op het eindexamen. We kunnen u de volgende producten aanbieden.

ExamenChallenge (online examentraining)

De ExamenChallenge is onze online examentraining, en stelt leerlingen meer dan 1000 vragen over de centraal examenstof per vak.

Alle vragen zijn netjes gesorteerd per hoofdstuk en zelfs per paragraaf uit onze samenvatting (dit correspondeert met de domeinen en subdomeinen uit de syllabus). Bij elk hoofdstuk kun je zowel begrips-, inzicht als oude examenvragen verwachten.

Na het maken van de vragen, komt er bij ieder (sub)hoofdstuk een cijfer te staan. Op die manier wordt heel duidelijk waar een leerling nog aandacht aan moet besteden. 

Beste online examentraining.
Verbeteren van iemands zwakke punten.
1000+ oefenvragen per vak.
Leerlingen ontvangen een cijfer per (sub)hoofdstuk.
Direct beschikbaar in de app.

ExamenOverzicht App

De ExamenOverzicht App is gratis te downloaden. In de app kunnen leerlingen per vak/niveau interactief oefenen met vragen over de examenstof. Vervolgens krijgen ze inzicht in de onderdelen die ze nog kunnen verbeteren. Daarnaast kunnen leerlingen in de ExamenOverzicht App samenvattingen bekijken, tips lezen, video's kijken, oude examens maken en meer. Het gebruik van deze functies in de ExamenOverzicht app is gratis. Enkel het verkrijgen van volledige toegang tot de samenvatting of het oefenboek is betaald. Gebruik je liever een computer dan een telefoon? Geen probleem, dan kun je onze Mijn Account omgeving op de computer gebruiken.

Samenvattingen

Onze samenvattingen bevatten alle examenstof die leerlingen moeten kennen. Al onze samenvattingen zijn geschreven aan de hand van de syllabus van het CvTE en worden jaarlijks bijgewerkt. Wat onze samenvattingen uniek maakt is het volgende:

Geschreven in leerlingentaal, zodat leerlingen ook echt snappen wat er staat.
In de samenvattingen zitten oefenvragen, zodat leerlingen direct hun kennis kunnen testen.
De samenvattingen bevatten handige QR-codes naar extra video-uitleg.
Ze worden zeer goed beoordeeld door leerlingen.
Naast hardcopy zijn de samenvattingen ook digitaal te lezen op de computer en op de telefoon in de ExamenOverzicht App.

Oefenboeken

Onze oefenboeken bevatten een grote hoeveelheid oefenvragen over de examenstof. Ze kunnen worden gezien als het vervolg op de samenvattingen. Alhoewel de samenvattingen ook enkele oefenvragen bevatten, zijn de samenvattingen geen volwaardig oefenboek. Veel leerlingen beginnen daarom met onze samenvatting en gaan vervolgens met die stof aan de slag in het oefenboek. Wat onze oefenboeken uniek maakt is het volgende:

Ze bevatten honderden oefenvragen, verdeeld over oude examenvragen en theorievragen die de stof uit de samenvatting toetsen.
Alle oefenvragen zijn gesorteerd op (sub)domein, zodat leerlingen per hoofdstuk kunnen oefenen.
De oefenboeken bevatten alle antwoorden op de vragen.
Ze worden zeer goed beoordeeld door leerlingen.
Naast hardcopy zijn de oefenboeken ook digitaal te lezen op de computer en op de telefoon in de ExamenOverzicht App.

Posters

Wij hebben enkele vakinhoudelijke posters voor economie en Nederlands. Deze kunt u in de betreffende vaklokalen ophangen. Deze posters zijn op A2 formaat en kunnen we u kosteloos opsturen. Neem contact met ons op als u interesse heeft in één van onze posters.

Veelgestelde vragen

Veelgestelde vragen

Kan ik op factuur bestellen?

Ja, geen probleem. Stuur ons een e-mail (info@examenoverzicht.nl) met wat u wilt bestellen en de factuurgegevens van de school. Wij maken uw bestelling dan in orde. U krijgt dan een factuur, die u vervolgens intern kunt doorsturen naar de financiële administratie.

Wat zijn de kosten van jullie producten?

Dat is afhankelijk van de grootte van de bestelling. Voor grote bestellingen van scholen gelden namelijk andere prijzen dan de consumentenprijzen. Als u contact met ons opneemt, dan maken we voor u een offerte op maat.

Kan ik een proefexemplaar ontvangen?

Dat is uiteraard mogelijk. Als u contact met ons opneemt, dan maken we graag een afspraak met u om een gratis proefexemplaar langs te komen brengen.

Wat is de levertijd?

Normaal gesproken kunnen we binnen 2 werkdagen leveren, maar dat is ook afhankelijk van de grootte van de bestelling. Als u een meer nauwkeurige inschatting van de levertijd wilt hebben, dan kunt u contact met ons opnemen.

Hoe wordt de bestelling verzonden?

Dat is afhankelijk van de grootte van uw bestelling. Bestellingen vanaf 100 producten zullen per koerier worden verzonden. Bestellingen die kleiner zijn dan dat, zullen per reguliere pakketpost via PostNL worden verzonden.

Krijgen de leerlingen ook digitaal toegang?

Wanneer u samenvattingen of oefenboeken voor uw leerlingen heeft besteld, dan krijgen zij inderdaad ook digitaal toegang tot het materiaal. Zowel in de bevestigingsmail als in de binnenzijde van de boeken kunt u de codes vinden die u digitaal toegang tot de producten geven.

Hoe kan ik de producten digitaal bekijken?

Samenvattingen en oefenboeken zijn digitaal te bekijken via onze Mijn Account omgeving, die zowel beschikbaar is op de computer als op de telefoon via de ExamenOverzicht App.

Kan ik ook enkel digitale producten bestellen, zonder hardcopy?

Ja, dat is mogelijk. Als u contact met ons opneemt, kunnen we u een passende offerte sturen.

Contact

Contact

Wilt u een bestelling doen, een brochure aanvragen of heeft u nog specifieke vragen? Graag komen we met u in contact om de mogelijkheden te bespreken. Hieronder kunt u onze contactgegevens voor scholen vinden.

085-3035287
info@examenoverzicht.nl
© 2024 ExamenOverzicht.nl