Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Retourvoorwaarden

Bij het retourneren van een of meerdere producten is het goed om bij de volgende punten stil te staan:

  1. Je kunt producten terugsturen binnen 14 dagen nadat je deze hebt ontvangen.
  2. Zorg dat je je verzending goed verpakt, zodat deze tijdens transport niet wordt beschadigd.
  3. Bij retourneren via het ExamenOverzicht retourproces is de verzending gratis.
  4. Heb je via Bol.com besteld, dan kun je je producten alleen via Bol.com terugsturen.
  5. Zichtbaar gebruikte producten kun je niet terugsturen. Dat betekent bijvoorbeeld dat samenvattingen geen scherpe vouwen mogen bevatten (ook wel gebruiksschade genoemd). Bij producten met gebruiksschade vergoeden we het product niet. Bij andere vormen van schade (die dus niet is ontstaan door gebruik) kun je natuurlijk wel gewoon je product terugsturen.
  6. Als je een product terugstuurt waarvan we besluiten niet over te gaan tot vergoeden (met name het geval als je toch een product met gebruiksschade terugstuurt), dan zullen we je hierover mailen. Je kunt dan aangeven of je je product alsnog terug wilt. We vragen je wel om dit binnen 14 dagen te laten weten. Als we binnen 14 dagen niets van je vernemen, dan nemen we aan dat je je product niet meer terug wilt en zullen we deze vernietigen.
  7. Het is niet mogelijk om te retourneren vanaf 14 dagen voordat het examen start, in lijn met onze algemene voorwaarden. Mocht je toch van mening zijn dat je binnen deze termijn recht hebt op retour, dan kun je ons mailen op info@examenoverzicht.nl met wat je wilt retourneren en de reden van retour.

Voldoe je aan alle voorwaarden? Ga naar examenoverzicht.nl/retour om je retour aan te melden

© 2024 ExamenOverzicht.nl