Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Hoi! Wij zijn ExamenOverzicht

Jij + ExamenOverzicht = Slagen

Wij geloven dat iedere leerling kan slagen voor het eindexamen. Ons doel is om producten te maken die jouw slagingskans vergroten. Wij weten dat het examen al moeilijk genoeg is. In de stressvolle examenperiode kun je daarom alle hulp gebruiken.

Wij houden ervan om moeilijke stof eenvoudig te maken. Daarom hebben wij samenvattingen voor het eindexamen geschreven die jouw leven makkelijker maken. Onze samenvattingen zijn geschreven door een studiebol in een taal die jij begrijpt. Al onze producten gaan door een kwaliteitscontrole. Ze worden door strenge leraren nagekeken en goedgekeurd.

Inmiddels hebben wij al meer dan 100.000 leerlingen geholpen om te slagen voor het eindexamen!

Wie zijn wij

ExamenOverzicht is het eindexamenplatform voor samenvattingen, oefenboeken, online examentrainingen en uitlegvideo’s. In 2012 opgericht door drie ondernemende studenten van de Erasmus Universiteit in Rotterdam, geïnspireerd door hun eigen behoefte aan begrijpelijke samenvattingen van de studievakken. Op de universiteit werd hun vraag beantwoord met samenvattingen die geschreven waren door de beste leerlingen van de studie. Dit bleek een succesvolle formule, die nog niet bestond voor het eindexamen van het voortgezet onderwijs. Met dit inzicht werd ExamenOverzicht geboren als eerste organisatie die samenvattingen geschreven door topleerlingen voor het eindexamen aanbiedt.

Inmiddels werken wij continu aan het verbeteren van onze huidige producten en het ontwikkelen van nieuwe producten. We verwerken constant nieuwe feedback, verduidelijken begrippen en voegen bijvoorbeeld QR-codes met video links toe. Maar, daar stoppen we niet. We zullen de komende jaren nieuwe producten en hulpmiddelen toevoegen ter voorbereiding op het eindexamen. Zo kunnen we nog meer leerlingen helpen om te slagen voor het eindexamen!

© 2024 ExamenOverzicht.nl