Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Top 5 examencadeaus van 2023

De top 5 examencadeaus van 2023

De dag van hét spannende telefoontje is voor meer dan 100.000 examenleerlingen de trigger dat zij geslaagd zijn! Je hebt keihard gestreden om dat diploma in de pocket te krijgen. Daarom verdien jij nu wel een beloning! (zeg maar tegen je ouders dat ExamenOverzicht vindt dat jij dat verdient ;)). Heb je al iets vets gekregen of zit jij nog midden in de zoektocht naar het juiste examencadeau om aan je ouders te vragen? Om wat inspiratie op te doen, geven we je hieronder wat ideeën waar jij nog niet aan gedacht hebt!

Een dagje Efteling

Een dagje naar de wereld vol wonderen. Dat kan iedereen die uit de wereld vol vloeken, leren en examenstress komt wel gebruiken. Jawel, de Efteling is er voor jong, oud en voor examen-kluizenaars!

Ga jij lekker old skool wandelen door het sprookjesbos, een koude douch krijgen in de piraña of begin jij de dag direct met een paar loopings? Dat is helemaal aan jou als jij dit mooie cadeau ontvangt!

Dagje naar de Efteling

Dagje wellness 

De afgelopen maanden stonden in het teken van stress, leerstress en examenstress. Het werd alleen maar meer. Alsof je er niet genoeg van kon krijgen. Maar nu is het afgelopen! Wij hebben de perfecte stress-dieven gevonden: bij Thermen Bussloo werken allemaal mensen die niets liever doen dan jou stress jatten en jou volledig ontspannen naar huis laten gaan.

Dagje naar een wellness resort

Dagje naar Londen

Zo. Dat was 'm: jouw middelbareschooltijd. Die is gevlogen! Of moeten we zeggen "gereden"? Met dit prachtige cadeau word je namelijk met een luxe touringcar naar Londen gereden waar jij de hele dag kunt genieten van één van de grootste steden van Europa. Als je dacht dat die examenzaal van vorige maand groot was, heb je Londen nog niet gezien.

Geniet ervan, neem je bestie (of je ouders natuurlijk!) mee en drink een English breakfast theetje voor ons ;)

Dagje naar Londen

Paragliden

Maar natuurlijk hebben we ook aan jou gedacht, daredevil! Jullie zijn zeldzaam, maar we weten dat jullie bestaan: van die examenleerlingen die de examenstress eigenlijk wel chill vonden. Op één of andere vreemde manier houden jullie van stress. Nja, goed. Het zal wel. We hebben iets stressvols voor jullie gevonden!

Tijdens deze vlucht ga je samen met een ervaren piloot paragliden, waarbij je tot wel een paar honderd meter boven de grond vliegt!

Paragliden

Cadeaubon voor een ervaring naar keuze

We get it! Met al die opties ligt er keuzestress op de loer. Dat is precies wat nu net niet kunt gebruiken. Mocht je daarom alweer met je handen in het haar zitten en geen idee hebben wat je nu eigenlijk wilt, dan is deze cadeaubon van Surprise Factory perfect. 

Stiekem geven we je met deze bon nog meer keuzestress, want er zijn heel erg veel toffe ervaringen waar je uit kunt kiezen!

Cadeaubon Surprise Factory

P.S.

En vergeet niet dat je de twee allergrootste examencadeaus al gehad hebt: jouw diploma en de langste zomervakantie ooit!

© 2024 ExamenOverzicht.nl