Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Oefenexamens Wiskunde A HAVO

Het examen Wiskunde A komt eraan. Hoe kun je je nu het beste voorbereiden? Één van de beste dingen die je kunt doen is het maken van Wiskunde A oefenexamens. En dat kun je hier doen!

Let op: vanaf het eindexamen van 2017 is de CE-examenstof van wiskunde A HAVO aangepast, waardoor de oude examens van vóór 2017 niet meer helemaal relevant zijn.

Wiskunde A oefenexamens HAVO

 

Veel succes met het maken van Wiskunde A oefenexamens HAVO!

Oefenexamens maken vergroot je slagingskans

Oefenexamens maken is tijdrovend, maar het is misschien wel de beste besteding van je tijd. Het maken van oefenexamens Wiskunde A heeft de volgende voordelen:

  • Het maken van oefenexamens geeft je informatie over het niveau van de vragen op het eindexamen.
  • Het maken van oefenexamens geeft je inzicht in het type vragen dat wordt gesteld.
  • Het maken van oefenexamens geeft je zelfvertrouwen. Je weet dat je je goed hebt voorbereid op het eindexamen als je oefenexamens hebt gemaakt. Je zult op het examen minder snel verrast worden door een vraag, als je al meerdere oefenexamens hebt gemaakt.
  • Het maken van oefenexamens leert je omgaan met tijd. Tijd is namelijk erg belangrijk op het examen. Zo kan je overvallen worden door de lengte van het examen, als je nooit van tevoren 3 uur lang een oefenexamen hebt gemaakt.

Check na het maken van Wiskunde A oefenexamens altijd je antwoorden. Dan zie je of je de vragen juist hebt beantwoord. Zo leer je van je fouten en zie je of je zou zijn geslaagd.

Oefenexamens andere vakken

Op deze pagina kun je oefenexamens vinden voor het eindexamen Wiskunde A HAVO. Natuurlijk hebben we ook oefenexamens voor andere vakken. Bekijk bijvoorbeeld de oude examens van:

© 2024 ExamenOverzicht.nl