Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor
Selecteer je niveau

Alles wat je nodig hebt om te slagen

 

De #1 keuze van leerlingen

Sinds 2012 hebben wij al ruim 40.000 leerlingen helpen slagen. Wij worden door leerlingen beoordeeld met een 9,2.

 

Alle vakken en niveaus

Onze producten zijn beschikbaar voor zowel de kernvakken als profielvakken van VWO, HAVO, VMBO TL/GL, VMBO KB en VMBO BB.

 

Makkelijk te begrijpen

Geen lange droge teksten waar je al moe van wordt voordat je begint. De theorie wordt afgewisseld met QR-codes naar video’s en oefenvragen, zodat je direct kunt oefenen.

 
Alles wat je moet weten voor het eindexamen
In ongeveer 60 pagina’s leggen we je de examenstof op een simpele manier uit. Onze samenvattingen helpen jou focussen op de kernbegrippen en hoofdzaken.
 
Test je kennis van de examenstof
Onze oefenboeken bevatten honderden oefenvragen waarmee jij kunt toetsen of je klaar bent voor het eindexamen. Inclusief alle antwoorden.
 
Bestellen met korting
Wil jij meerdere producten bestellen en maximaal voorbereid zijn op de eindexamens? Bestel dan nu een voordeelpakket en bespaar tot wel 20% op de losse verkoopprijs.
 
Binnen 2 of 3 dagen klaar voor het eindexamen
Kun jij nog wel wat extra hulp gebruiken in de voorbereiding op het eindexamen? Volg dan nu een examentraining en verhoog je slagingskans.
 
Leren met video’s
Kijk jij het liefst een uitlegvideo als je leert voor het eindexamen? Bekijk dan nu de overzichtelijke video’s van Digistudies.
Klantbeoordelingen
Sunnie - 13 Sep 2020
De samenvattingen zijn echt behulpzaam ook bij het oefenen en nu al voorbereiden op de stof. Het is ook fijn dat deze digitaal beschikbaar zijn.
Sarah - 2 Feb 2021
De samenvattingen en oefenboeken zijn niet alleen erg handig om te leren voor je eindexamens, maar deze zijn ook enorm handig voor de proefwerken die je in de loop van het schooljaar hebt!
Saskia - 24 Jan 2021
Goede producten die je zeker helpen bij je eindexamens. Maar die ook heel handig zijn bij je schoolexamens. Top producten!!!

Meer reviews


Leren waar en wanneer jij wil
De ExamenOverzicht app is de ultieme tool voor elke eindexamenleerling. Samenvattingen, begrippenlijsten, oefenexamens, tips, video’s en meer. Je vindt het allemaal terug in onze app. Gratis te downloaden.
Apple     Android
Producten interessant voor jou
© 2024 ExamenOverzicht.nl