Samenvatting Nederlands examen VWO 2018

Na vele jaren Nederlands te hebben gehad zul je nog één keer moeten laten zien dat je de taal volledig beheerst om te kunnen slagen voor het examen Nederlands VWO! De samenvatting Nederlands van Examenoverzicht helpt je hier bij!

De samenvatting is samengesteld door leerlingen en uitvoerig gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat wij jou de beste samenvatting kunnen bieden, met een schrijfstijl en inhoud die bij jou passen. Alles voor de perfecte voorbereiding!

De samenvatting bespreekt de belangrijkste punten qua leesvaardigheid en samenvatten. In de samenvatting worden de verschillende tekstsoorten, schrijfdoelen, functies van teksten, redeneringen, argumenten en drogredenen besproken. Daarnaast komt het stappenplan voor het maken van een goede samenvatting aan bod. De samenvatting is ideaal om de laatste puntjes voor je examen rustig door te nemen. Weg met die examenstress voor het examen Nederlands VWO!

De samenvatting Nederlands is daarnaast gebundeld met de samenvatting Engels VWO.Je krijgt dus ook meteen de belangrijkste punten die je moet weten voor het examen Engels.

Koop dan nu de samenvatting Nederlands! Binnen twee dagen krijg je deze uitgeprint en ingebonden op je deurmat: makkelijk en voordelig!

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting Nederlands en Engels (VWO) €12

    Van € 9,00

    Naar € 15,00

  2. Samenvatting + Oefenboek Nederlands (VWO) €26
    € 26,00 Normale prijs € 28,00

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren