Samenvatting Wiskunde VMBO examen 2017

Reken jij op een voldoende voor het Wiskunde examen VMBO, maar weet je nog niet helemaal hoe je daarvoor de juiste formule opstelt? De Wiskunde samenvatting VMBO is precies wat je zoekt!

De Wiskunde samenvatting is opgesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo ben je verzekerd van helder taalgebruik en de juiste informatie op jouw niveau. Na ieder onderdeel kun je echte examenvragen verwachten om jezelf te testen. Zo leer je in één keer de stof en de vraagstelling op het examen Wiskunde VMBO kennen.

In de samenvatting Wiskunde VMBO worden de volgende examenonderdelen behandeld:

  • Algebraïsche verbanden.
  • Tabellen, grafieken en formules.
  • Rekenen, meten en schatten.
  • Meetkunde.

Elk thema wordt stap voor stap behandeld aan de hand van schema’s en de belangrijkste formules en begrippen zijn op een rijtje gezet. Zo kun je op je gemak een bepaald onderdeel terug vinden. De Wiskunde samenvatting VMBO is geen pak papier, maar telt slechts 43 pagina’s: ideaal om de dagen voor het Wiskunde examen VMBO nog even rustig door te nemen.

Zelfverzekerd het Wiskunde examen VMBO maken? Koop dan nu de samenvatting Wiskunde VMBO. Binnen twee dagen kun je de samenvatting terugvinden op je deurmat, uitgeprint en ingebonden. We houden het graag zo makkelijk en voordelig mogelijk!

Klik op onderstaande link en bestel de samenvatting Wiskunde VMBO TL/GL!

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting Wiskunde (VMBO TL/GL) €12

    Van € 9,00

    Naar € 15,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren