Samenvatting Wiskunde VMBO TL/GL examen 2018

Reken jij op een voldoende voor het Wiskunde examen VMBO TL/GL, maar weet je nog niet helemaal hoe je daarvoor de juiste formule opstelt? De Wiskunde samenvatting VMBO is precies wat je zoekt!

De Wiskunde samenvatting is opgesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo ben je verzekerd van helder taalgebruik en de juiste informatie op jouw niveau. Na ieder onderdeel kun je echte examenvragen verwachten om jezelf te testen. Zo leer je in één keer de stof en de vraagstelling op het examen Wiskunde VMBO TL/GL kennen.

In de samenvatting Wiskunde VMBO TL/GL worden de volgende examenonderdelen behandeld:

  • Algebraïsche verbanden.
  • Tabellen, grafieken en formules.
  • Rekenen, meten en schatten.
  • Meetkunde.

Elk thema wordt stap voor stap behandeld aan de hand van schema’s en de belangrijkste formules en begrippen zijn op een rijtje gezet. Zo kun je op je gemak een bepaald onderdeel terug vinden. De Wiskunde samenvatting is geen pak papier, maar telt slechts 49 pagina’s: ideaal om de dagen voor het Wiskunde examen nog even rustig door te nemen.

Zelfverzekerd het Wiskunde examen VMBO TL/GL maken? Koop dan nu de samenvatting Wiskunde VMBO. Binnen twee dagen kun je de samenvatting terugvinden op je deurmat, uitgeprint en ingebonden. We houden het graag zo makkelijk en voordelig mogelijk!

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting Wiskunde (VMBO TL/GL) €12

    Van € 9,00

    Naar € 15,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren