Samenvatting Frans VMBO TL/GL examen 2018

Weet jij niet precies hoe je je moet voorbereiden op het examen Frans VMBO? De samenvatting Frans VMBO is hét antwoord en biedt de perfecte voorbereiding!

De samenvatting Frans is samengesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken!

In de samenvatting Frans VMBO wordt aandacht besteed aan het onderdeel leesvaardigheid, wat centraal staat op het examen Frans VMBO. Zo zul je teksten beter leren begrijpen. Ook hebben we alle oude examens doorgenomen en enkele moeilijke Franse woorden op een rijtje gezet. Door deze goed te leren vergroot jij je woordenschat, waardoor je gemakkelijker teksten kunt lezen.

De samenvatting Frans VMBO is samengevoegd met de samenvatting Duits VMBO. De samenvatting Frans en Duits VMBO bevat 25 pagina’s en biedt de essentie die jij nodig hebt om beide examens zelfverzekerd te maken. Wil jij je slagingskans voor het examen Frans vergroten? Koop dan nu de samenvatting Frans en Duits. Binnen twee dagen wordt de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.

Klik op onderstaande link en bestel de samenvatting Frans VMBO!

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren