Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Samenvatting Frans VMBO TL/GL examen 2022

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting + Oefenboek Frans (VMBO TL/GL)
    Samenvatting + Oefenboek Frans (VMBO TL/GL)
    €33
    € 33,00 Normale prijs € 36,00
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Binnen 2 werkdagen in huis
Direct te lezen in de app
Veilig betalen
40.000+ leerlingen gingen je voor

Meer over de samenvatting van de examenstof Frans VMBO TL/GL

Is jouw leesvaardigheid al op het juiste niveau om de Franse examenteksten te doorgronden? Weet jij niet precies hoe je je moet voorbereiden op het examen Frans VMBO? De samenvatting Frans VMBO is hét antwoord en biedt de perfecte voorbereiding!  De samenvatting Frans/Duits VMBO 2021 helpt je de examenteksten snel en eenvoudig eigen te maken. De samenvatting Frans is gecombineerd met de samenvatting Duits in één bundel. Zo kun jij je eenvoudig voorbereiden op beiden talen.

Gecontroleerd door leraren

De samenvatting Frans is samengesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken!

Leesvaardigheid

In de samenvatting Frans VMBO wordt aandacht besteed aan het onderdeel leesvaardigheid, wat centraal staat op het examen Frans VMBO. Zo zul je teksten beter leren begrijpen. Ook hebben we alle oude examens doorgenomen en enkele moeilijke Franse woorden op een rijtje gezet. Door deze goed te leren vergroot jij je woordenschat, waardoor je gemakkelijker teksten kunt lezen.

Samengevoegd met Duits

De samenvatting Frans VMBO is samengevoegd met de samenvatting Duits VMBO. De samenvatting Frans en Duits VMBO bevat 29 pagina’s en biedt de essentie die jij nodig hebt om beide examens zelfverzekerd te maken. Wil jij je slagingskans voor het examen Frans vergroten? Koop dan nu de samenvatting Frans en Duits. Binnen twee dagen wordt de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.