Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
60.000+ leerlingen gingen je voor

Samenvatting Engels VMBO TL/GL examen 2024

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Binnen 2 werkdagen in huis
Direct te lezen in de app
Veilig betalen
60.000+ leerlingen gingen je voor

Meer over de samenvatting van de examenstof Engels VMBO TL/GL

Heb je moeite om je goed voor te bereiden op het examen Engels VMBO? De samenvatting Engels VMBO biedt je de perfecte voorbereiding!

Geen stress

Voor het examen Engels worden alle Engelse signaalwoorden zijn op een rijtje gezet. Ook zijn alle veel voorkomende woorden uit de examens van de afgelopen 5 jaar in overzichtelijke tabellen opgenomen, zodat je je woordenschat kunt aanvullen met alle relevante Engelse examenwoorden. We geven je verder een duidelijk plan van aanpak om het examen Engels gestructureerd te maken. Kortom, met de samenvatting Engels helpt ExamenOverzicht jou zonder stress naar een dikke voldoende.

Gecontroleerd door leraren

De samenvatting Engels is ontworpen door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken!

Leesvaardigheid

In de samenvatting Engels VMBO wordt aandacht besteed aan het onderdeel leesvaardigheid, wat de kern vormt van het examen Engels. Zo zul je teksten beter leren begrijpen. Ook leggen we je uit hoe je een goede brief moet schrijven. Ten slotte hebben we alle oude examens doorgenomen en enkele moeilijke Engelse woorden op een rijtje gezet. Door deze goed te leren vergroot jij je woordenschat, waardoor je gemakkelijker teksten kunt lezen.

Bestel 'm nu

De samenvatting Engels VMBO biedt de essentie die jij nodig hebt om het examen zelfverzekerd te maken. Wil je het examen Engels zeker halen? Koop dan nu de samenvatting Engels. Binnen twee dagen wordt de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.