Samenvatting Engels VMBO TL/GL examen 2018

Heb je moeite om je goed voor te bereiden op het examen Engels VMBO? De samenvatting Engels VMBO biedt je de perfecte voorbereiding!

Voor het examen Engels worden alle Engelse signaalwoorden zijn op een rijtje gezet. Ook zijn alle veel voorkomende woorden uit de examens van de afgelopen 5 jaar in overzichtelijke tabellen opgenomen, zodat je je woordenschat kunt aanvullen met alle relevante Engelse examenwoorden. We geven je verder een duidelijk plan van aanpak om het examen Engels gestructureerd te maken. Kortom, met de samenvatting Nederlands/Engels helpt ExamenOverzicht jou zonder stress naar een dikke voldoende.

De samenvatting Engels is ontworpen door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken!

In de samenvatting Engels VMBO wordt aandacht besteed aan het onderdeel leesvaardigheid, wat de kern vormt van het examen Engels. Zo zul je teksten beter leren begrijpen. Ook leggen we je uit hoe je een goede brief moet schrijven. Ten slotte hebben we alle oude examens doorgenomen en enkele moeilijke Engelse woorden op een rijtje gezet. Door deze goed te leren vergroot jij je woordenschat, waardoor je gemakkelijker teksten kunt lezen.

De samenvatting Engels VMBO is samengevoegd met de samenvatting Nederlands VMBO. Dit zijn de twee verplichte examenvakken voor iedere examenkandidaat VMBO. Je krijgt dus ook meteen de belangrijkste punten om op te letten voor het examen Nederlands.

De samenvatting Engels en Nederlands VMBO bevat 31 pagina’s en biedt de essentie die jij nodig hebt om beide examens zelfverzekerd te maken. Wil je het examen Engels zeker halen? Koop dan nu de samenvatting Engels en Nederlands. Binnen twee dagen wordt de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren