Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Samenvatting Duits VMBO TL/GL examen 2022

We kunnen geen producten vinden die overeenkomen met de selectie.
Binnen 2 werkdagen in huis
Direct te lezen in de app
Veilig betalen
40.000+ leerlingen gingen je voor

Meer over de samenvatting van de examenstof Duits VMBO TL/GL

Twijfel jij hoe je het examen Duits VMBO moet aanpakken? De samenvatting Duits legt het je allemaal uit en zorgt dat jij straks klaar bent voor het examen!

Zelfvertrouwen

Met de samenvatting Frans/Duits VMBO van ExamenOverzicht ga je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet. Voor beide talen zijn alle signaalwoorden op een rijtje gezet. Ook zijn alle veel voorkomende woorden uit de examens van de afgelopen 5 jaar in overzichtelijke tabellen opgenomen. Zo kun je je woordenschat aanvullen met alle relevante Franse en Duitse examenwoorden. We geven je verder een duidelijk plan van aanpak om de examens Frans en Duits gestructureerd te maken. Kortom, met de samenvatting Frans/Duits helpt ExamenOverzicht jou zonder stress naar een dikke voldoende.

Gecontroleerd door leraren

De samenvatting Duits is samengesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken!

Leesvaardigheid

In de samenvatting Duits VMBO wordt aandacht besteed aan het onderdeel leesvaardigheid, wat centraal staat op het examen Duits VMBO. Zo zul je teksten beter leren begrijpen. Ook hebben we alle oude examens doorgenomen en de moeilijke Duitse woorden op een rijtje gezet. Door deze goed te leren vergroot jij je woordenschat, waardoor je gemakkelijker teksten kunt lezen.

Samengevoegd met Frans

De samenvatting Duits VMBO is samengevoegd met de samenvatting Frans VMBO. De samenvatting Duits en Frans VMBO bevat 29 pagina’s en biedt alles wat jij nodig hebt om beide examens zelfverzekerd te maken. Wil jij je slagingskans voor het examen Duits vergroten? Koop dan nu de samenvatting Duits en Frans. Binnen twee dagen wordt de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.