Samenvatting Duits VMBO TL/GL examen 2017

Twijfel jij hoe je het examen Duits VMBO moet aanpakken? De samenvatting Duits legt het je allemaal uit en zorgt dat jij straks klaar bent voor het examen!

De samenvatting Duits is samengesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om het je zo makkelijk mogelijk te maken!

In de samenvatting Duits VMBO wordt aandacht besteed aan het onderdeel leesvaardigheid, wat centraal staat op het examen Duits VMBO. Zo zul je teksten beter leren begrijpen. Ook hebben we alle oude examens doorgenomen en de moeilijke Duitse woorden op een rijtje gezet. Door deze goed te leren vergroot jij je woordenschat, waardoor je gemakkelijker teksten kunt lezen.

De samenvatting Duits VMBO is samengevoegd met de samenvatting Duits VMBO. De samenvatting Duits en Frans VMBO bevat 25 pagina’s en biedt alles wat jij nodig hebt om beide examens zelfverzekerd te maken. Wil jij je slagingskans voor het examen Duits vergroten? Koop dan nu de samenvatting Duits en Frans. Binnen twee dagen wordt de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.

Klik op onderstaande link en bestel de samenvatting Duits VMBO!

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren