Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Samenvatting Nederlands HAVO examen 2022

Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Samenvatting + Uitlegvideo's Nederlands (HAVO)
  Samenvatting + Uitlegvideo's Nederlands (HAVO)
  €30
  € 30,00 Normale prijs € 32,95
 2. Samenvatting + Oefenboek Nederlands (HAVO)
  Samenvatting + Oefenboek Nederlands (HAVO)
  €31
  € 31,00 Normale prijs € 34,00
Bekijken als Rooster Lijst

3 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Binnen 2 werkdagen in huis
Direct te lezen in de app
Veilig betalen
40.000+ leerlingen gingen je voor

Meer over de samenvatting van de examenstof Nederlands HAVO

Voor je Nederlands examen HAVO, één van de belangrijkste examenvakken, is het belangrijk dat je goed voorbereid bent! Met de samenvatting Nederlands van Examenoverzicht weet je zeker dat je zonder zenuwen je examen kan maken.

Gecontroleerd door leraren

De samenvatting Nederlands is samengesteld door leerlingen en uitvoerig gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat wij jou de ultieme samenvatting Nederlands kunnen bieden met een schrijfstijl en inhoud die bij jou past. Alles voor de perfecte voorbereiding!

Leesvaardigheid

De focus in de samenvatting is op leesvaardigheid. Ook nemen we door hoe je het onderwerp en hoofdgedachte van een tekst kun vinden en komt het stappenplan voor het maken van een goede samenvatting aan bod. De samenvatting is lang genoeg om je gehele examen door te kunnen nemen maar kort genoeg om de avond voor je examen rustig door te nemen. Voor jou is examenstress voor het Nederlands examen HAVO geen optie meer!

Samengevoegd met Engels

De Nederlands samenvatting is samengevoegd met Engels HAVO, de twee verplichte examenvakken voor iedere examenkandidaat. Je krijgt dus ook meteen de belangrijkste punten die je moet weten voor het examen Engels.

Wil jij dit jaar slagen met een mooi cijfer voor Nederlands op je diploma? Of wil je er gewoon zeker van zijn dat je dit kernvak zonder moeite gaat halen? Koop dan nu de Nederlands samenvatting! Binnen twee dagen krijg je deze uitgeprint en ingebonden op je deurmat: makkelijk en voordelig!