Nederlands samenvatting examen HAVO 2018

Voor je Nederlands examen HAVO, één van de belangrijkste examenvakken, is het belangrijk dat je goed voorbereid bent! Met de samenvatting Nederlands van Examenoverzicht weet je zeker dat je zonder zenuwen je examen kan maken.

De samenvatting Nederlands is samengesteld door leerlingen en uitvoerig gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat wij jou de ultieme samenvatting Nederlands kunnen bieden met een schrijfstijl en inhoud die bij jou past. Alles voor de perfecte voorbereiding!

Zo nemen we nog even door wat het verschil is tussen een ‘constatering’ en een ‘conclusie’ en komt het stappenplan voor het maken van een goede samenvatting aan bod. De samenvatting is lang genoeg om je gehele examen door te kunnen nemen maar kort genoeg om de avond voor je examen rustig door te nemen. Voor jou is examenstress voor het Nederlands examen HAVO geen optie meer!

De Nederlands samenvatting is samengevoegd met Engels HAVO, de twee verplichte examenvakken voor iedere examenkandidaat. Je krijgt dus ook meteen de belangrijkste punten die je moet weten voor het examen Engels.

Wil jij dit jaar slagen met een mooi cijfer voor Nederlands op je diploma? Of wil je er gewoon zeker van zijn dat je dit kernvak zonder moeite gaat halen? Koop dan nu de Nederlands samenvatting! Binnen twee dagen krijg je deze uitgeprint en ingebonden op je deurmat: makkelijk en voordelig!

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting Nederlands en Engels (HAVO) €12

    Van € 9,00

    Naar € 15,00

  2. Samenvatting + Oefenboek Nederlands (HAVO) €26
    € 26,00 Normale prijs € 28,00

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren