Engels samenvatting examen HAVO 2018

Wil je graag nog dat beetje extra zelfvertrouwen kweken voor je examen Engels HAVO? De samenvatting Engels biedt je de perfecte voorbereiding!

De samenvatting Engels is ontworpen door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om het jou zo makkelijk mogelijk te maken!

In de samenvatting Engels wordt aandacht besteed aan het onderdeel leesvaardigheid dat de kern vormt van je Engels examen. Je krijgt enkele voorbeeldteksten met examenvragen en een overzicht van de theorie. Zo ontleden we samen de teksten en zal je deze beter leren begrijpen. Daarnaast hebben we alle oude examens doorgenomen en de meest voorkomende moeilijke woorden op een rijtje gezet. Door deze goed te leren vergroot jij je woordenschat waardoor jij gemakkelijker door de tekst kunt lezen.

De Engels samenvatting is samengevoegd met Nederlands HAVO, de twee verplichte examenvakken voor iedere examenkandidaat. Je krijgt dus ook meteen de belangrijkste punten wat betreft leesvaardigheid en samenvatten voor het examen Nederlands.

Wil jij knallen het examen Engels en zeker weten dat je optimaal bent voorbereid op het examen? Koop dan nu de Engels samenvatting (inclusief Nederlands HAVO). Binnen twee dagen krijg je de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting Nederlands en Engels (HAVO) €12

    Van € 9,00

    Naar € 15,00

  2. Samenvatting + Oefenboek Engels (HAVO) €26
    € 26,00 Normale prijs € 28,00

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren