Samenvatting Wiskunde B examen VWO 2018

Vrees je al voor het examen Wiskunde B VWO? Geen nood! Met onze samenvatting krijg jij precies dat beetje extra zelfvertrouwen dat je goed kunt gebruiken!

De samenvatting Wiskunde B is opgesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo kunnen we garanderen dat de samenvatting voor jou goed te volgen is en dat alle informatie klopt. De samenvatting Wiskunde B bevat examenvragen om je perfect voor te kunnen bereiden op je examen Wiskunde B VWO: zo krijg je al een goed idee van de vraagstelling en ben je optimaal voorbereid!

In de samenvatting Wiskunde B worden de volgende onderwerpen behandeld die terugkomen op het examen Wiskunde B VWO:

 • Algebraïsche vaardigheden
 • Functies, grafieken en vergelijkingen
 • Differentiaal- en integraalrekening
 • Goniometrische functies
 • Meetkunde met coördinaten

Alle onderwerpen worden behandeld aan de hand van overzichtelijke schema's en alle belangrijke formules en begrippen worden uitgelegd. Op deze manier kun je in één oogopslag zien welk onderdeel je nog wil herhalen. De samenvatting is perfect om de weken voor het examen precies datgene door te nemen wat jij op het examen Wiskunde B moet kennen!

Wil jij nog nét dat extra zelfvertrouwen kweken voor het examen Wiskunde B VWO en alle formules overzichtelijk bij elkaar hebben staan? Aarzel dan niet en koop dan nu de samenvatting Wiskunde B. We leveren hem binnen twee dagen uitgeprint en ingebonden bij je thuis af: simpel, voordelig en snel.

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
 1. Samenvatting Wiskunde B (VWO) €12

  Van € 9,00

  Naar € 15,00

 2. Samenvatting + Oefenboek Wiskunde B (VWO) €26
  € 26,00 Normale prijs € 28,00

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren