Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Samenvatting Frans VWO examen 2022

Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
Binnen 2 werkdagen in huis
Direct te lezen in de app
Veilig betalen
40.000+ leerlingen gingen je voor

Meer over de samenvatting van de examenstof Frans VWO

Weet jij nog niet precies hoe je je moet voorbereiden op het examen Frans VWO? Met de samenvatting Frans, helpen wij je aan de perfecte voorbereiding!

Gecontroleerd door leraren

De samenvatting Frans is samengesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om je aan een dikke voldoende te helpen!

Leesvaardigheid

In de samenvatting Frans VWO wordt het onderdeel leesvaardigheid behandeld, wat centraal staat bij het examen Frans. We helpen je teksten beter te begrijpen. We hebben alle moeilijke Franse woorden uit oude examens doorgenomen en op een rijtje gezet. Door deze woorden goed te leren vergroot jij je woordenschat, waardoor je gemakkelijker teksten kunt lezen.

Samengevoegd met Duits

De samenvatting Frans VWO is samengevoegd met de Duits samenvatting VWO. De samenvatting Frans en Duits biedt de essentie die jij nodig hebt om beide examens zelfverzekerd te maken. Wil jij je slagingskans voor het examen Frans vergroten? Koop dan nu de samenvatting Frans en Duits. Binnen twee dagen wordt de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.