Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

| Schoolspullen

Victory Pennen (3 stuks)

€ 5,00

In ExamenOverzicht stijl

Matcht goed bij je samenvattingen!

Exclusief

Alleen hier verkrijgbaar.

Binnen twee werkdagen op je deurmat

Netjes afgeleverd door PostNL.

Victory Pennen (3 stuks)

Ga voor de ExamenOverzicht-look

Vergeet je merktas, kies ExamenOverzicht merchandise

Met ExamenOverzicht flashcards, pennen, woordenboeken of schriften scoor jij Eindexamen Karma punten in stijl!

Wees exclusief

ExamenOverzicht biedt dit product alleen aan op examenoverzicht.nl. Ook zijn dit de enige producten van ons die beperkt op voorraad zijn. Dus OP=OP!

Denk even aan je eindexamen. De belangrijkste weken van je hele middelbare schoolcarrière. Ga jij dan naar school met die afgeknaagde pennen uit je moeders keukenla? Natuurlijk niet.

Regel je eigen pen. Tijdens je examens moet je niets aan het toeval over willen laten. Je wil een pen die lekker schrijft. Die er goed uitziet. Die niet uit je nerveuze zweethandje glijdt. Jongens: dit is die pen.

De Victory Pen helpt jou slagen. Waarom? Omdat ‘ie jou het zelfvertrouwen geeft dat je nodig hebt. Wij hebben de pen voor jou ingezegend met een heleboel succeswensen en dat is geen grap. Het was nog best een werkje.

Deze pennenset bevat drie oranje Victory Pennen. Dan heb je er altijd genoeg en zijn wij er tijdens het examen toch een beetje bij. Victory is near!

Tijdens je eindexamens wil je niets aan het toeval overlaten. Je trekt je beste outfit aan. Neemt een volle rekenmachine en je woordenboek bij de hand. En natuurlijk je lievelingspen. Een pen die je geen kramp bezorgt. Die niet uit je handen glijdt in die warme examenzaal. Een pen die lekker schrijft. En die pen… Dat is natuurlijk de Victory pen!

De Victory pen heet natuurlijk niet voor niets Victory pen. Hij is speciaal gemaakt voor het examen en de voorbereiding op het examen. Wij hebben de pen voor jou ingezegend met een heleboel succeswensen. Zo staan wij naast je tijdens de examens en kun jij met zelfvertrouwen je examen maken. Met natuurlijk maar één doel: Slagen!

Deze pennenset bevat drie oranje Victory Pennen. Dan heb je er altijd genoeg en weten we zeker dat zelfs de meest ijverige schrijvers niet uitgeschreven raken. Victory is near!

Informatie
Prijs (hardcopy) 5
Auteur ExamenOverzicht
CMS Block Please select a static block.

Veelgestelde vragen

Met welke kleur schrijft de Victory Pen?

Welke begrippen staan er in de woordenboeken?

Hoe leer je met jullie flashcards?

voordeelpakket-keuzehulp
  1. Kies je niveau
  2. Kies je producten
  3. Kies je vakken

Voordeelpakket

Tot 21% stapelkorting

© 2024 ExamenOverzicht.nl