Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
60.000+ leerlingen gingen je voor

Victory Pennen (3 stuks)

Denk even aan je eindexamen. De belangrijkste weken van je hele middelbare schoolcarrière. Ga jij dan naar school met die afgeknaagde pennen uit je moeders keukenla? Natuurlijk niet.

Regel je eigen pen. Tijdens je examens moet je niets aan het toeval over willen laten. Je wil een pen die lekker schrijft. Die er goed uitziet. Die niet uit je nerveuze zweethandje glijdt. Jongens: dit is die pen.

De Victory Pen helpt jou slagen. Waarom? Omdat ‘ie jou het zelfvertrouwen geeft dat je nodig hebt. Wij hebben de pen voor jou ingezegend met een heleboel succeswensen en dat is geen grap. Het was nog best een werkje.

Deze pennenset bevat drie oranje Victory Pennen. Dan heb je er altijd genoeg en zijn wij er tijdens het examen toch een beetje bij. Victory is near!

Specificaties
Meer informatie
Prijs (hardcopy) 5
Auteur ExamenOverzicht
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!
Meer informatie

Tijdens je eindexamens wil je niets aan het toeval overlaten. Je trekt je beste outfit aan. Neemt een volle rekenmachine en je woordenboek bij de hand. En natuurlijk je lievelingspen. Een pen die je geen kramp bezorgt. Die niet uit je handen glijdt in die warme examenzaal. Een pen die lekker schrijft. En die pen… Dat is natuurlijk de Victory pen!

De Victory pen heet natuurlijk niet voor niets Victory pen. Hij is speciaal gemaakt voor het examen en de voorbereiding op het examen. Wij hebben de pen voor jou ingezegend met een heleboel succeswensen. Zo staan wij naast je tijdens de examens en kun jij met zelfvertrouwen je examen maken. Met natuurlijk maar één doel: Slagen!

Deze pennenset bevat drie oranje Victory Pennen. Dan heb je er altijd genoeg en weten we zeker dat zelfs de meest ijverige schrijvers niet uitgeschreven raken. Victory is near!

Victory Pennen (3 stuks)
Op voorraad
SKU
victory-pennen
€ 5,00
Beoordeeld door leerlingen met 9.2
Ligt goed in de hand
Geeft vertrouwen
Leid jou naar overwinning
Schrijft gewoon lekker!