Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

| Schoolspullen

Flashcards (set van 50 stuks)

€ 5,00

In ExamenOverzicht stijl

Matcht goed bij je samenvattingen!

Exclusief

Alleen hier verkrijgbaar.

Binnen twee werkdagen op je deurmat

Netjes afgeleverd door PostNL.

Flashcards (set van 50 stuks)

Ga voor de ExamenOverzicht-look

Vergeet je merktas, kies ExamenOverzicht merchandise

Met ExamenOverzicht flashcards, pennen, woordenboeken of schriften scoor jij Eindexamen Karma punten in stijl!

Wees exclusief

ExamenOverzicht biedt dit product alleen aan op examenoverzicht.nl. Ook zijn dit de enige producten van ons die beperkt op voorraad zijn. Dus OP=OP!

Nog een sprintje trekken richting de eindexamens? Jij leert nu nóg effectiever met de gloednieuwe flashcards van ExamenOverzicht. Gemaakt van extra dik papier en dubbelzijdig bedrukt met schrijflijntjes. Je krijgt er van ons ook een ringetje bij om je kaartjes te ordenen. Het gaatje hebben wij al voor jou gemaakt. Zo kun je gelijk aan de slag! Laatste loodjes, je kunt het!

Leer jij al met flashcards? Want met de gloednieuwe flashcards van ExamenOverzicht leer jij de examenstof nu nóg effectiever. Het principe van flashcards is simpel: je schrijft moeilijke onderwerpen, vragen of begrippen op de kaartjes en zet het antwoord of de uitwerking op de achterkant. Vervolgens schud je de kaarten en kun je beginnen met overhoren. Zelf, of natuurlijk samen met een vriend of vriendin. Dankzij de klikring kun je alle flashcards netjes bij elkaar houden en snel door de kaartjes bladeren. Kun je de antwoorden op sommige moeilijke vragen ondertussen dromen? Dan haal je die flashcard met de klikring gemakkelijk uit de stapel. Zo richt je je alleen op de onderwerpen die je nog niet kent.

In één set flashcards zitten 50 kaarten die aan twee kanten bedrukt zijn met lijntjes. Zo kun je aan de ene kant je vraag opschrijven en aan de andere kant het antwoord. De flashcards zijn van stevig karton, zodat je ze rustig meerdere keren kunt gebruiken. De flashcards zijn op A7 formaat (10,5 x 7,4 cm), zodat je genoeg ruimte hebt om je vragen en antwoorden uit te schrijven. Daarnaast hebben we alle flashcards standaard voorzien van een gaatje en ontvang je bij elk setje flashcards standaard een klikring. Zo houd je de flashcards altijd netjes en geordend bij elkaar. Zo kun je gelijk aan de slag! Laatste loodjes, je kunt het!

Informatie
Prijs (hardcopy) 5
Auteur ExamenOverzicht
CMS Block Please select a static block.

Veelgestelde vragen

Met welke kleur schrijft de Victory Pen?

Welke begrippen staan er in de woordenboeken?

Hoe leer je met jullie flashcards?

voordeelpakket-keuzehulp
  1. Kies je niveau
  2. Kies je producten
  3. Kies je vakken

Voordeelpakket

Tot 21% stapelkorting

© 2024 ExamenOverzicht.nl