Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
60.000+ leerlingen gingen je voor

Flashcards (set van 50 stuks)

Nog een sprintje trekken richting de eindexamens? Jij leert nu nóg effectiever met de gloednieuwe flashcards van ExamenOverzicht. Gemaakt van extra dik papier en dubbelzijdig bedrukt met schrijflijntjes. Je krijgt er van ons ook een ringetje bij om je kaartjes te ordenen. Het gaatje hebben wij al voor jou gemaakt. Zo kun je gelijk aan de slag! Laatste loodjes, je kunt het!

Specificaties
Meer informatie
Prijs (hardcopy) 5
Auteur ExamenOverzicht
We vonden andere producten die je misschien leuk vindt!
Meer informatie

Leer jij al met flashcards? Want met de gloednieuwe flashcards van ExamenOverzicht leer jij de examenstof nu nóg effectiever. Het principe van flashcards is simpel: je schrijft moeilijke onderwerpen, vragen of begrippen op de kaartjes en zet het antwoord of de uitwerking op de achterkant. Vervolgens schud je de kaarten en kun je beginnen met overhoren. Zelf, of natuurlijk samen met een vriend of vriendin. Dankzij de klikring kun je alle flashcards netjes bij elkaar houden en snel door de kaartjes bladeren. Kun je de antwoorden op sommige moeilijke vragen ondertussen dromen? Dan haal je die flashcard met de klikring gemakkelijk uit de stapel. Zo richt je je alleen op de onderwerpen die je nog niet kent.

In één set flashcards zitten 50 kaarten die aan twee kanten bedrukt zijn met lijntjes. Zo kun je aan de ene kant je vraag opschrijven en aan de andere kant het antwoord. De flashcards zijn van stevig karton, zodat je ze rustig meerdere keren kunt gebruiken. De flashcards zijn op A7 formaat (10,5 x 7,4 cm), zodat je genoeg ruimte hebt om je vragen en antwoorden uit te schrijven. Daarnaast hebben we alle flashcards standaard voorzien van een gaatje en ontvang je bij elk setje flashcards standaard een klikring. Zo houd je de flashcards altijd netjes en geordend bij elkaar. Zo kun je gelijk aan de slag! Laatste loodjes, je kunt het!

Flashcards (set van 50 stuks)
Op voorraad
SKU
flashcards
€ 5,00
Beoordeeld door leerlingen met 9.2
Snel en efficient leren
Haal hogere cijfers
Het is nog leuk ook
Extra dik papier en schrijflijntjes aan elke kant
Inclusief ringetje om kaartjes bij elkaar te houden