Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Gratis Examentraining 2024

Let op: wil jij de Gratis Examentraining jouw hele examenperiode terugkijken? Dat kan! Tegen een kleine betaling krijg je onbeperkt toegang tot alle Gratis Examentrainingen. Check het snel via de oranje knop hieronder!

 

De Gratis Examentrainingen van 2024 zijn tot donderdag 25 april om 12:00 uur gratis terug te kijken! Hieronder hebben we de linkjes naar de trainingen neergezet. Mocht je na het zien van alle trainingen toch nog extra voorbereiding willen? Dan hebben we onderaan deze pagina nog een aantal mega handige tips voor je op een rijtje gezet.

Let op: vanaf vrijdag 26 april zijn de livestreams tegen betaling terug te kijken tot en met halverwege juli. Deze zijn dan beschikbaar op deze pagina en in de ExamenOverzicht app.

Gratis_Examentraining_2024_terugkijken

Gratis Examentrainingen VWO

Gratis_Examentraining_2024_vwo_terugkijken

Kijk hieronder de Gratis Examentraining van VWO terug.

Gratis Examentrainingen HAVO

Gratis_Examentraining_2024_havo_terugkijken

Kijk hieronder de Gratis Examentraining van HAVO terug.

Gratis Examentraining VMBO

Gratis_Examentraining_2024_vmbo_terugkijken

Kijk hieronder de Gratis Examentraining van VMBO terug.

Tips om te slagen in 2024

Tips_om_te_slagen_in_2024

Natuurlijk heb je al een flinke stap in de goede richting gezet door je aan te melden voor de Gratis Examentraining, maar omdat we je écht graag met dat diploma in je hand zien, hebben we hier nog even wat tips om te slagen op een rijtje gezet:

Samenvattingen

De samenvattingen van ExamenOverzicht leggen je de gehele CE-stof uit. Dat is dus alles wat jij moet kennen voor het eindexamen in een lekker dun boekje van gemiddeld 70 pagina's! Tussen de theorie door kun je oefenen met handige examenvragen en bij de belangrijke onderwerpen vind je QR-codes naar uitlegvideo's. Super handig!

Bestel hier jouw samenvattingen.

ExamenChallenge

De ExamenChallenge is dé gloednieuwe online examentrainer van ExamenOverzicht. Met de ExamenChallenge kun je meer dan 1.000 oefenvragen per vak oefenen! Alle vragen zijn gesorteerd per domein en subdomein, waardoor je heel gericht kunt oefenen. Na het maken van de vragen krijg je een duidelijke uitleg, zodat je ook echt kunt leren van je fouten. Als je een hoofdstuk hebt afgesloten krijg je een rapportcijfer en zal de ExamenChallenge je precies vertellen waarop jij je nog extra moet focussen. 

Oefenboeken

De oefenboeken van ExamenOverzicht bieden jou de mogelijkheid om eindeloos te oefenen met de examenstof. De vragen bouwen op van instapvragen tot aan échte examenvragen en dat allemaal gesorteerd per onderwerp. Na het oefenen vind je de antwoorden achterin het oefenboek. Met de oefenboeken van ExamenOverzicht ben je verzekerd van een goede voorbereiding!

Uitlegvideo's

Leren met uitlegvideo's is dé nieuwe manier om te leren voor je eindexamen! ExamenOverzicht heeft daarom uitlegvideo's over de gehele CE-stof gemaakt. De video's zijn gemaakt samen met ervaren topdocenten die jou de fijne kneepjes van het vak bijbrengen. Natuurlijk kun je deze video's niet zomaar op YouTube vinden, dit zijn écht unieke video's!

© 2024 ExamenOverzicht.nl