Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
60.000+ leerlingen gingen je voor

Samenvatting NaSk2 VMBO TL/GL examen 2024

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Binnen 2 werkdagen in huis
Direct te lezen in de app
Veilig betalen
60.000+ leerlingen gingen je voor

Meer over de samenvatting van de examenstof NaSk 2 VMBO TL/GL

Heb jij de onderwerpen voor het examen NaSk2 al voldoende geleerd of kun je nog wel wat hulp gebruiken? Met de samenvatting NaSK2 slaag je zeker voor het examen NaSk2 VMBO TL/GL!

Gecontroleerd door leraren

De samenvatting NaSk2 is geschreven door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Door deze combinatie is de samenvatting duidelijk leesbaar, zonder moeilijke woorden. Daarnaast weet je zeker dat de samenvatting NaSk2 alle informatie bevat die je moet kennen voor het examen. De samenvatting NaSk2 bevat ook echte examenvragen, zodat jij je kunt voorbereiden op de vraagstelling van het examen NaSk2!

Inhoudsopgave van de samenvatting NaSk2 VMBO TL/GL

  • Mens en omgeving: verbranding.
  • Water, zuren en basen.
  • Basischemie voor vervolgopleiding en beroep.
  • Bouw van de materie.
  • Productieprocessen.
  • Productonderzoek.

Alle onderwerpen worden overzichtelijk behandeld en de belangrijkste begrippen worden nog even uitgelegd. Zo heb je een perfect overzicht van alle stof die je moet kennen op het examen NaSk2. De samenvatting NaSk2 bevat slechts 59 pagina’s: ideaal om de dagen voor het examen NaSK2 VMBO TL/GL nog even op je gemak door te nemen!

Binnen 2 dagen in huis

Ben jij op zoek naar de perfecte voorbereiding en wil je je slagingskans vergroten? Bestel dan nu de samenvatting NaSk2. Binnen twee dagen kun je hem uitgeprint en ingebonden terugvinden op je deurmat: snel, voordelig en vooral makkelijk!