Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
60.000+ leerlingen gingen je voor

Samenvatting Economie VMBO TL/GL examen 2023

Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

4 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Binnen 2 werkdagen in huis
Direct te lezen in de app
Veilig betalen
60.000+ leerlingen gingen je voor

Meer over de samenvatting van de examenstof Economie VMBO TL/GL

Wil jij er zeker van zijn dat je gaat slagen voor je Economie examen VMBO TL/GL? Wij hebben precies wat je nodig hebt: de ideale samenvatting!

Gecontroleerd door leraren

Met deze samenvatting ben jij verzekerd van een perfecte voorbereiding! De Economie samenvatting is geschreven door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo kunnen we garanderen dat de inhoud en schrijfstijl goed aansluiten bij het niveau van je eindexamen. De samenvatting bevat na elk onderdeel echte examenvragen, zodat je een goed idee krijgt waar de vragen zich op richten tijdens het examen. Zo ben je optimaal voorbereid op het Economie examen VMBO TL/GL!

Inhoudsopgave van de samenvatting Economie VMBO TL/GL

  • Consumptie.
  • Arbeid en productie.
  • Overheid en bestuur.
  • Internationale ontwikkelingen.

De Economie samenvatting VMBO TL/GL is eenvoudig opgesteld, zodat je in één oogopslag ziet waar de tekst over gaat. Daarnaast worden de belangrijkste begrippen uitgelegd en helpen we je om op een juiste manier berekeningen te maken. De samenvatting is kort genoeg om de dag voor het examen op je gemak door te nemen, maar lang genoeg om alle belangrijke examenstof te behandelen.

Binnen 2 dagen in huis

Koop nu de samenvatting Economie VMBO TL/GL! Binnen twee dagen wordt deze uitgeprint en ingebonden bij je thuisbezorgd: voordelig, makkelijk en snel!