Samenvatting Economie VMBO TL/GL examen 2018

Wil jij er zeker van zijn dat je gaat slagen voor je Economie examen VMBO TL/GL? Wij hebben precies wat je nodig hebt: de ideale samenvatting!

Met deze samenvatting ben jij verzekerd van een perfecte voorbereiding! De Economie samenvatting is geschreven door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo kunnen we garanderen dat de inhoud en schrijfstijl goed aansluiten bij het niveau van je eindexamen. De samenvatting bevat na elk onderdeel echte examenvragen, zodat je een goed idee krijgt waar de vragen zich op richten tijdens het examen. Zo ben je optimaal voorbereid op het Economie examen VMBO TL/GL !

De samenvatting Economie VMBO bestaat uit 68 pagina’s. Hierin worden de volgende thema’s besproken die terugkomen op het examen:

  • Consumptie.
  • Arbeid en productie.
  • Overheid en bestuur.
  • Internationale ontwikkelingen.

De Economie samenvatting VMBO TL/GL is eenvoudig opgesteld, zodat je in één oogopslag ziet waar de tekst over gaat. Daarnaast worden de belangrijkste begrippen uitgelegd en helpen we je om op een juiste manier berekeningen te maken. De samenvatting is kort genoeg om de dag voor het examen op je gemak door te nemen, maar lang genoeg om alle belangrijke examenstof te behandelen.

Koop nu de samenvatting Economie VMBO TL/GL! Binnen twee dagen wordt deze uitgeprint en ingebonden bij je thuisbezorgd: voordelig, makkelijk en snel!

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting Economie (VMBO TL/GL) €12

    Van € 9,00

    Naar € 15,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren