Samenvatting Aardrijkskunde VMBO TL/GL examen 2018

Twijfel jij of je gaat slagen voor het examen Aardrijkskunde VMBO? Maak je geen zorgen! Wij hebben de ideale samenvatting voor een perfecte voorbereiding!

Alle onderwerpen worden overzichtelijk behandeld en de belangrijkste begrippen worden nog even uitgelegd. Zo heb je een perfect overzicht van alle stof die je moet kennen op het examen Aardrijkskunde VMBO. De samenvatting Aardrijkskunde VMBO is geschreven door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Door deze combinatie is de samenvatting duidelijk leesbaar zonder moeilijke woorden. Daarnaast weet je zeker dat de samenvatting Aardrijkskunde VMBO alle informatie bevat die je moet weten op het examen. De samenvatting Aardrijkskunde bevat ook echte examenvragen, zodat jij je kunt voorbereiden op de vraagstelling van het examen Aardrijkskunde!

De samenvatting Aardrijkskunde VMBO bevat de volgende onderdelen:

  • Weer & klimaat in Nederland, Spanje en de Verenigde Staten
  • Waterkringloop, rivieren en waterbeheer in Nederland, Midden-Oosten en China
  • Bevolking en ruimte in Nederland, Duitsland en China

De samenvatting Aardrijkskunde bevat slechts 60 pagina’s: ideaal om de dagen voor het examen Aardrijkskunde VMBO nog even op je gemak door te nemen!

Wil jij verzekerd zijn van een perfecte voorbereiding en je slaagkansen vergroten? Bestel dan nu de Aardrijkskunde samenvatting. Binnen twee dagen kun je hem uitgeprint en ingebonden terugvinden op je deurmat: snel, voordelig en vooral makkelijk!

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting Aardrijkskunde (VMBO TL/GL) €12

    Van € 9,00

    Naar € 15,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren