Frans samenvatting HAVO 2018

Vind jij het lastig om je goed op het Frans examen HAVO voor te bereiden? ExamenOverzicht helpt je op weg met de samenvatting Frans, de perfecte voorbereiding!

De Frans samenvatting is samengesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om je aan een dikke voldoende te helpen!

In de samenvatting Frans wordt het onderdeel leesvaardigheid behandeld, wat centraal staat bij het examen Frans. We helpen je teksten beter te begrijpen. We hebben alle moeilijke Franse woorden uit oude examens doorgenomen en op een rijtje gezet. Door deze woorden goed te leren vergroot jij je woordenschat, waardoor je gemakkelijker teksten kunt lezen.

De samenvatting Frans HAVO is samengevoegd met de samenvatting Duits HAVO. De samenvatting Frans en Duits HAVO biedt de essentie die jij nodig hebt om beide examens zelfverzekerd te maken. Wil jij je slagingskans voor het examen Frans vergroten? Koop dan nu de samenvatting Frans en Duits. Binnen twee dagen wordt de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting Frans en Duits (HAVO) €12

    Van € 9,00

    Naar € 15,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren