Duits samenvatting HAVO 2018

Heb jij hulp nodig om te slagen voor het examen Duits HAVO? De samenvatting Duits van ExamenOverzicht helpt je daarbij en zorgt dat jij een dikke voldoende haalt op het examen!

De samenvatting Duits is samengesteld door leerlingen en gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat alle informatie goed leesbaar en volledig is, maar ook van het juiste niveau. We doen er alles aan om jou te helpen slagen!

In de samenvatting Duits wordt onder andere aandacht besteed aan het onderdeel leesvaardigheid. We helpen je teksten beter te begrijpen. Ook hebben we alle oude examens doorgenomen en de moeilijke Duitse woorden voor je op een rijtje gezet. Hiermee vergroot jij je woordenschat en leer je de teksten beter te begrijpen.

De Duits samenvatting HAVO is samengevoegd met de Frans samenvatting HAVO. De samenvatting Duits en Frans biedt alles wat jij nodig hebt om beide examens zelfverzekerd te maken. Wil jij je slagingskans voor het examen Duits vergroten? Koop dan nu de samenvatting Duits en Frans. Binnen twee dagen wordt de samenvatting bij je thuisbezorgd, netjes uitgeprint en ingebonden.

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren
  1. Samenvatting Frans en Duits (HAVO) €12

    Van € 9,00

    Naar € 15,00

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren