Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

De 5 leukste examencadeaus in 2017

Doei eindexamens en hallo vakantie! De eindexamens zijn voorbij. Het is klaar, over en uit met alle lange dagen en nachten leren. Het was een zenuwslopende periode, maar je hebt het overleefd! Misschien heb je alle antwoorden van de examens online bekeken en weet je stiekem al dat je geslaagd bent. Misschien had je helemaal geen zin om de antwoorden te checken en zie je het wel. Hoe dan ook, straks komt die uitslag en de kans is groot dat jij en jouw vrienden en vriendinnen zijn geslaagd. Dan kan jullie epic feest beginnen! Hoe gaan jullie elkaar feliciteren? Om jou wat inspiratie te bieden, hebben wij de leukste en meest originele examencadeaus op een rij gezet! Tip: stuur dit artikel ook door naar je ouders. Zij kunnen vast wat goede cadeautips gebruiken.

Heliumballon

Stel je voor: op het moment dat je hoort of je bent geslaagd, opent één van je vrienden of familieleden een pakket. Zodra je de deksel opent, vliegt er een grote heliumballon automatisch uit de doos. Geslaagd! En dan moet het feest nog beginnen. Met deze heliumballon kun je iemand op een originele manier feliciteren met het behaalde diploma. Je kunt ballonnen ook personaliseren met je eigen tekst en foto.

Check hier de heliumballonnen van Greetz

Heliumballon Greetz

Bedrukte mok

Als jij slaagt als een baas, dan mag de hele wereld dat weten! Dit kan je doen door de hele dag te drinken uit een bedrukte mok met een tekst waar je niet omheen kan. Ben jij creatief en goed in het verzinnen van grappige teksten, laat je mok dan personaliseren met je eigen tekst. Hoe dubbelzinniger de tekst, hoe leuker het is. Zeker als je hem weggeeft en een uitdagende tekst kunt verzinnen voor die persoon.

Bedruk nu jouw mok op PrachtigKado.nl

Bedrukte mok

SLAAGroomtaart

Eén van de eerste dingen die je gaat doen als je hoort dat je bent geslaagd, is lekker eten. Wat eet je dan? Juist, een SLAAGroomtaart. Je kunt de afbeelding/tekst zelf personaliseren met bijvoorbeeld het hoofd van je minst favoriete leraar of je kunt de standaard ‘Hoera Geslaagd’ afbeelding eten.

Check hier de SLAAGroomtaart

SLAAGroomtaart

Rijlessen

Ben je eindelijk klaar met de ene school, ga je direct door  naar een andere school. Maar dan nu eentje waar je zelf voor hebt gekozen. Een rijschool. Nu je jouw diploma in de pocket hebt, wordt het ook tijd voor dat andere belangrijke papiertje. Zo ga jij straks door het hele land cruisen.

Check hier een rijschool bij jou in de buurt

Rijlessen

Indoor Skydiven

Als jij net bent geslaagd, ben je helemaal in de wolken. Om dit gevoel na te bootsen, kun je gaan indoor skydiven. Dit is de ultieme ervaring voor avonturiers. Je vliegt door de lucht en voelt vrijheid zoals alleen een net geslaagde examenkandidaat dat kan voelen.

Check hier waar je indoor kan Skydiven

Indoor Skydiven

© 2024 ExamenOverzicht.nl