Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Wat zijn de ultieme bijbanen voor tijdens je studie?

Dat studeren flink wat geld kost is geen verrassing. Dan hebben we het nog niet eens over eventueel op jezelf wonen en je studiemateriaal. Hierdoor ben je haast wel genoodzaakt om een bijbaan te nemen. Uiteraard kun jij ook je ouders lief aankijken en je lening tot de max zetten. Heb jij elke maand teveel kosten, chronisch geldtekort, maar tot nu toe nog geen leuke bijbaan kunnen vinden? Check hieronder een overzicht van ultieme bijbanen voor tijdens je studie!

De ideale bijbaan

Uiteraard wil je wel een leuke bijbaan. Jij moet namelijk jouw spaarzame vrije uurtjes ervoor opofferen. Aangezien jouw studierooster vaak wisselt, wil je wel een flexibele bijbaan hebben. Het liefst waarbij jij zelf jouw werkuren kunt indelen. Gezien jouw drukke studentenleven, wil je wel een bijbaan wat dicht in de buurt is van de stad waar jij woont of studeert. Dit scheelt jou weer kostbare tijd en reiskosten. Daarnaast moet de ideale bijbaan leuk zijn, binnen jouw interesse(s) liggen en je wilt leuke collega’s hebben. Last but not least, je wilt een lekker salaris hebben!

1. Huiswerkbegeleider

Ben jij een echte wiskunde freak of heb je een talenknobbel? Deel jouw kennis en kunde dan met jouw medescholieren. Iedereen wilt aan het eind zijn diploma halen en heeft er veel geld voor over om bijles te krijgen. En laat jij nou net diegene zijn die er verstand van heeft! Doordat jouw medestudenten ook een onregelmatig rooster hebben, kun je flexibele tijden hanteren. Laat dat geld maar binnenstromen!

Huiswerk doen

2. Studentchauffeur

Ben jij gek op auto’s en autorijden? Ga dan als studentchauffeur aan de slag! Hierbij breng jij lease auto’s naar de klant toe. Je houdt een praatje met de klant en maakt ze enthousiast over de auto. Jij gaat dan met het OV (lekker huiswerk maken) naar huis, dus het is belangrijk dat jij een gratis studenten OV hebt. Je creëert een verantwoordelijkheidsgevoel, aangezien je in andermans auto rijdt, je kunt lekker over de weg cruisen en mag in de meest luxueuze auto’s rijden.

Studentchauffeur

3. Evenementenmedewerker

De bijbaan evenementenmedewerker is vrij breed, je kunt namelijk op elk evenement of feest worden ingezet. Bij deze bijbaan heb je ontzettend flexibele tijden. Je kunt in de ochtend werken, in de middag, in de avond of ’s nachts. Ideaal, want zo kun jij zelf je tijden indelen! Bij deze bijbaan leer je veel mensen kennen van jouw leeftijd (ideaal voor jouw netwerk!), worden jouw sociale en verbale skills (verder) ontwikkeld en geniet je van de beste muziek. Daarnaast verdient het ook nog eens goed.

Evenementenmedewerker

4. Bijbaan vanuit huis

Veel bedrijven hebben baantjes die ze graag door studenten laten doen. Dit zijn werkzaamheden die makkelijk vanuit huis kunnen worden gedaan. Je krijgt dan als opdracht een X aantal targets te behalen per week. Wanneer je dit doet maakt niet uit, als het maar aan het eind van de week af is. Denk aan content teksten schrijven of andere marketing gerelateerde klusjes, administratie of telefonische verkoopklusjes. Ben jij op zoek naar een bijbaan, maar kun jij niks vinden? Neem dan eens een kijkje op Studentenvacature.nl! Zij kunnen jou helpen bij het vinden van de ideale bijbaan.

Bijbaan vanuit huis

Ben jij op zoek naar een bijbaan, maar kun jij niks vinden? Neem dan eens een kijkje op Studentenvacature.nl. Zij kunnen jou helpen bij het vinden van de ideale bijbaan. 

© 2024 ExamenOverzicht.nl