Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Studiekeuzebeurs Utrecht 2017

Op vrijdag 24 en zaterdag 25 november 2017 vindt in de Jaarbeurs Utrecht de Studiekeuzebeurs plaats. Deze informatieve beurs is er voor alle leerlingen die nog niet precies weten wat ze willen gaan studeren. De studiekeuzebeurs heeft als doel om leerlingen te inspireren, informeren en begeleiden over welke mogelijkheden er allemaal zijn na de middelbare school. Op de Studiekeuzebeurs staan heel veel verschillende scholen, onderwijsinstellingen, studiecoaches en wij zijn er ook bij!

Studiekeuzebeurs Utrecht 2017

Op de ExamenOverzicht stand kun je terecht voor al jouw vragen over het eindexamen. Wij bieden jou allerlei behulpzame tips en goede adviezen voor de spannende maanden die gaan komen. Ook kan je op de stand door al onze samenvattingen en oefenboeken heen bladeren. We delen een stand met Eindsprint Examentraining.

Daarnaast geven we aan iedere bezoeker van de Studiekeuzebeurs die bij ons langs komt, een gratis digitale samenvatting naar keuze weg. Het enige wat je hoeft te doen is je badge te laten scannen en dan sturen wij jou binnenkort de code toe voor jouw samenvatting naar keuze. Je kunt kiezen uit de vakken: Economie, Scheikunde en Nederlands.

Dus, doe jij dit jaar eindexamen en kan je wel wat extra hulp gebruiken in de voorbereiding op de examens? Kom ons dan vrijdag of zaterdag opzoeken op de Studiekeuzebeurs in Utrecht. Je kunt ons vinden bij stand 16. Tot dan!

© 2024 ExamenOverzicht.nl