Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Win je examenreis!

WIN JE EXAMENREIS!

ExamenOverzicht geeft deze lente de ultieme examenreis weg! Wil jij kans maken op een 8-daagse examenreis naar Sunny Beach in Bulgarije voor jou en 3 vrienden? Lees dan verder.

De eindexamenstress loopt op! Op 14 mei 2018 starten de eindexamens. Leuker nieuws is dat op deze datum ook de winnaar van de eindexamenreis wordt gekozen. ExamenOverzicht biedt samenvattingen en oefenboeken die jou optimaal helpen voorbereiden op het eindexamen. Iedereen die tussen 1 maart en 13 mei 2018 een bestelling plaatst op ExamenOverzicht.nl maakt automatisch kans op het winnen van een vette examenreis voor 4 personen!

EXAMENREIS 2018

Een 8-daagse examenreis naar Sunny Beach in Bulgarije, voor 4 personen, inclusief vliegtickets, accomodatie en ontbijt! In Sunny Beach is het 24/7 AAN. Sunny Beach is beroemd om zijn geweldige strand en de beste feesten van Europa! De winnaar verblijft samen met drie vrienden in een heerlijk hotel op nog geen 5 minuten lopen van het strand en het uitgaanscentrum.

Doe jij dit jaar eindexamen, bestel dan nu je samenvattingen en/of oefenboeken en maak kans op de vetste examenreis voor jou en 3 vrienden!

© 2024 ExamenOverzicht.nl