Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

ExamenOverzicht brengt Zo Geslaagd uit met Meester Hidde en Sjaak

ExamenOverzicht brengt Zo Geslaagd uit met Meester Hidde en Sjaak

Vandaag beginnen de eindexamens voor een slordige 200.000 eindexamenleerlingen. Na een van de lastigste examenjaren ooit, is een track uitgebracht om alvast te vieren dat examenleerlingen dat diploma gewoon gaan pakken: Meester Hidde ft. Sjaak – Zo Geslaagd. En als kers op de taart: alle opbrengsten van dit nummer gaan naar Stichting Het Vergeten Kind!

Om examenleerlingen een hart onder de riem te steken, kwamen Meester Hidde en ExamenOverzicht met het idee om een examentrack uit te brengen. Niet veel later besloten Sjaak en Whiteboy het team te joinen en mee te werken aan deze nieuwe examenhit!

Naast dat examenleerlingen vandaag zeker een steuntje in de rug kunnen gebruiken, zijn er ook veel kinderen/jongeren die dat elke dag wel kunnen gebruiken. Stichting Het Vergeten Kind zet zich juist voor die kinderen keihard in. Daarom gaan alle opbrengsten van Zo Geslaagd naar Stichting Het Vergeten Kind. Met andere woorden: hoe meer streams/views Zo Geslaagd krijgt, hoe meer geld er naar Het Vergeten Kind gaat!

Hoe kun jij jouw steentje bijdragen aan Het Vergeten Kind?

  • Ga naar onze TikTok (@examenoverzicht)
  • Check de TikTok waarop de 4 dansers losgaan op #ZoGeslaagd (gepost op 17-05-2021)
  • Gebruik het geluid van deze TikTok
  • Ga los en nomineer 3 vrienden!

Verder kun je natuurlijk altijd zelf doneren aan Het Vergeten Kind via onderstaande link:

https://www.hetvergetenkind.nl/help-mee/doneren

© 2024 ExamenOverzicht.nl