Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

VMBO KB | ExamenChallenge

Online Examentraining: ExamenChallenge Geschiedenis VMBO KB

€ 35,00

Alles wat je nodig hebt om te slagen

De beste online examentraining voor het eindexamen.

Leren en oefenen in 1

Beter begrip van de examenstof door oefenvragen en uitleg.

Gepersonaliseerde examenvoorbereiding

Krijg inzicht in je kennis en focus op je zwakke punten.

Online Examentraining: ExamenChallenge Geschiedenis VMBO KB

Zo geslaagd met ExamenOverzicht

Beter leerproces

De ExamenChallenge bestaat uit meer dan 1000 vragen. En niet alleen oude examenvragen, maar ook unieke vragen die je nergens anders kunt vinden. Hierdoor weet je zeker dat jij straks goed voorbereid bent op het examen.

Uitgebreide antwoorden

De ExamenChallenge biedt bij elke vraag een uitgebreid antwoord en uitleg, waardoor je niet alleen weet of je een vraag juist hebt beantwoord, maar ook begrijpt waarom het juiste antwoord correct is. Dit bevordert het leerproces.

Oefening baart kunst

Oefenen is de sleutel tot succes. Hoe meer je oefent, hoe beter je wordt. Zo ga je zelfverzekerd het eindexamen in en verminder je examenstress!

Zeer goed beoordeeld

Leerlingen geven onze producten een 9,1. Daarnaast wordt ons lesmateriaal gebruikt door bekende examentrainingen zoals Luzac en Eindsprint Examentraining.

Doe jij dit schooljaar eindexamen Geschiedenis VMBO KB?

Dan is de ExamenChallenge Geschiedenis VMBO KB jouw redder in nood! Per hoofdstuk uit de samenvatting stelt de ExamenChallenge jou allerlei vragen die ervoor zorgen dat jij de examenstof straks kunt dromen.

En als klap op de vuurpijl kun je zien hoe hoog jij per hoofdstuk scoort. Zie jij een onvoldoende staan bij een bepaald hoofdstuk? Doe de challenge nog een keer met nieuwe vragen en zorg dat je zoveel mogelijk vragen goed beantwoord!

Een code voor dit splinternieuwe oefenvragenkanon van ExamenOverzicht ontvang je direct na je bestelling in je mailbox. Door deze code te koppelen aan je ExamenOverzicht-account vliegen de 3000+ oefenvragen één minuut na het bestellen dus al om je oren. Op zowel je telefoon, laptop als tablet. Je ontvangt dus niets fysiek thuis.

Stapelkorting tot 21%: meer producten = meer korting!

Hoofdstukken in de ExamenChallenge Geschiedenis VMBO KB:

Staatsinrichting van Nederland

Historisch overzicht vanaf 1900

 • De Eerste Wereldoorlog (1914 - 1918)
 • Het interbellum / herstel en crisis (1918 - 1939)
 • De Tweede Wereldoorlog (1939 - 1945)
 • Europa en de wereld (1945 - 1989)
 • Een nieuwe wereldorde (vanaf 1990)

Wat ontvang je? Je ontvangt een licentie om het product online te gebruiken in onze digitale omgeving. Deze licentie is het hele schooljaar geldig.

Wat geeft de ExamenChallenge jou?

De ExamenChallenge Geschiedenis (VMBO KB) stelt jou meer dan 3000 vragen over de centraal examenstof. Al deze vragen sluiten perfect aan op onze samenvatting, zodat elke vraag precies bij het juiste hoofdstuk past. Je kunt dus honderden vragen per hoofdstuk maken!

Er komen drie soorten vragen voor in de ExamenChallenge Geschiedenis:

 • Begripsvragen
 • Inzichtvragen
 • Oude examenvragen

Voorbeeldvragen

 • Begripsvraag – Welke uitleg past het best bij het begrip: "Terreur"?
 • Inzichtvraag – Welke politieke stroming kwam op voor de hogere burgerij?

Hoe werkt de ExamenChallenge?

Eigenlijk is het heel simpel. Je kiest een (sub)hoofdstuk dat je wilt oefenen. Daarna neemt de ExamenChallenge het van je over door jou allerlei vragen te stellen over dit (sub)hoofdstuk.

Het enige wat jij hoeft te doen, is antwoord geven. Precies zoals straks in de examenzaal dus! Heb je een vraag goed? Top! Heb je een vraag fout? De ExamenChallenge laat jou het juiste antwoord zien, zodat je meteen leert van je fout.

Wil je hetzelfde hoofdstuk nog eens oefenen? Geen probleem! Dan geeft de ExamenChallenge jou nieuwe vragen. Vond je de vragen te makkelijk? Je kunt het zelf aangeven als je moeilijkere vragen wilt.

Natuurlijk krijg je vervolgens jouw cijfer per (sub)hoofdstuk te zien!

Let op: de ExamenChallenge stelt jou vragen en is puur om de examenstof te oefenen. In combinatie met de ExamenOverzicht samenvatting haal je het maximale uit de ExamenChallenge. Lees er hier meer over.

Informatie
Prijs (hardcopy) 35
Auteur ExamenOverzicht
Vak Geschiedenis
Niveau VMBO KB
Aantal vragen 3000+
CMS Block Guided Shopping Product USPs - ExamenChallenge
Description

Doe jij dit schooljaar eindexamen Geschiedenis VMBO KB?

Dan is de ExamenChallenge Geschiedenis VMBO KB jouw redder in nood! Per hoofdstuk uit de samenvatting stelt de ExamenChallenge jou allerlei vragen die ervoor zorgen dat jij de examenstof straks kunt dromen.

En als klap op de vuurpijl kun je zien hoe hoog jij per hoofdstuk scoort. Zie jij een onvoldoende staan bij een bepaald hoofdstuk? Doe de challenge nog een keer met nieuwe vragen en zorg dat je zoveel mogelijk vragen goed beantwoord!

Een code voor dit splinternieuwe oefenvragenkanon van ExamenOverzicht ontvang je direct na je bestelling in je mailbox. Door deze code te koppelen aan je ExamenOverzicht-account vliegen de 3000+ oefenvragen één minuut na het bestellen dus al om je oren. Op zowel je telefoon, laptop als tablet.

Let op: de ExamenChallenge is een digitaal product. Je ontvangt dus niets fysiek thuis.

Tip: zorg dat je ook de samenvatting Geschiedenis (VMBO KB) hebt om direct jouw minder sterke kanten te kunnen verbeteren. Zo krijg je het ultieme eindexamen-product! Lees hier meer over hoe je de Examenchallenge het best gebruikt in combinatie met de samenvatting.

Veelgestelde vragen

Wat krijg je als je de ExamenChallenge bestelt?

Kun je bij de ExamenChallenge zien wat er fout is aan mijn antwoord?

Waarom raden jullie de combinatie tussen de ExamenChallenge en de samenvatting aan?

voordeelpakket-keuzehulp
 1. Kies je niveau
 2. Kies je producten
 3. Kies je vakken

Voordeelpakket

Tot 21% stapelkorting

© 2024 ExamenOverzicht.nl