Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

ExamenOverzicht op BNR Nieuwsradio

Zoals jullie weten zijn de eindexamens gisteren officieel van start gegaan. Hét moment waar wij samen met jullie het hele jaar naartoe hebben gewerkt. Zelfs wij vinden de examenperiode ieder jaar weer spannend. Net als talloze scholieren, docenten en ouders in heel Nederland. Ook in de media gaat het deze dagen veel over de eindexamens. En wat wij heel leuk vinden is dat er dan steeds vaker aan ExamenOverzicht wordt gedacht.

Eergisteren werden wij gebeld door BNR Nieuwsradio. Of we live op de radio vragen over de eindexamens wilden beantwoorden. Dat zou dan, net als vorig jaar, in de rubriek Ask me Anything van Jörgen Raymann zijn. Daar hoeven wij echt geen twee keer over na te denken: natuurlijk willen we dat! Dus gingen Gui en Richard van ExamenOverzicht gistermorgen op pad naar Amsterdam.

Gui en Richard bij BNR

Naast ExamenOverzicht was ook Anton Béguin, directeur Centrale Toetsen en Examens bij het CITO, te horen in Ask me Anything. Samen hebben we geprobeerd zo goed mogelijk antwoord op al jullie vragen te geven. Hoe je je het beste kunt voorbereiden, wat je als ouder voor je kind kunt doen en of de huidige manier van examineren nog wel in deze tijd past. Goede vragen!

Natuurlijk hebben we van de gelegenheid gebruikgemaakt om al die honderdduizenden examenkandidaten nog eens extra succes te wensen met hun eindexamens. Jörgen Raymann vond het ook leuk om dat te doen en dat hebben we voor jullie gefilmd. Die video kun je vinden op onze Instagrampagina.

Luister hier naar de volledige uitzending met Gui van ExamenOverzicht:

© 2024 ExamenOverzicht.nl