Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

De top 5 examencadeaus van 2021

De top 5 examencadeaus van 2021

De meeste eindexamens zijn weer achter de rug en de uitslag is binnen! Natuurlijk gaan we ervan uit dat jij ook geslaagd bent! Na een aantal weken intensief leren en stressen verdien je eigenlijk wel een beloning toch? Heb je al een gaaf cadeau ontvangen of ben je nog druk op zoek naar het juiste examencadeau dat je aan je ouders kan vragen? Het blijft natuurlijk altijd erg lastig, daarom zetten we hieronder even een aantal gave ideeën op een rijtje voor het beste examencadeau!

Een MEGA chocoladereep

Herken je dat probleem ook? Dat je aan het genieten bent van een heerlijke reep chocolade, maar dat ‘ie eigenlijk alweer veel te snel op is? Je zou de MEGA chocoladereep eens moeten proberen! Zeker nu je geslaagd bent voor je eindexamens, mag je ook wel eens een keer mega genieten natuurlijk! Als het toch te veel is voor jezelf, dan kan je hem natuurlijk ook gewoon aanbreken wanneer de familie over de vloer is, die zullen dat vast niet erg vinden :)

Grote chocoladereep als examencadeautip 2021

Een etentje op hoog niveau

Is uit eten gaan in een normaal restaurant niet spannend genoeg voor je? Dan is het restaurant bovenaan de Euromast in Rotterdam de juiste plek voor je! Tijdens het eten kijk je uit over de stad Rotterdam en nog vér daar omheen. Je zal namelijk genieten van een heerlijke maaltijd op 100 meter hoogte! Naast dat het uitzicht natuurlijk erg goed is, zal het eten je ook niet teleurstellen. Er wordt namelijk gekookt met de beste ingrediënten, die jouw maaltje erg goed zullen laten smaken!

Euromast als examencadeautip 2021

Indoor skydiven

Je middelbare schoolperiode zit er alweer op. De tijd is gevlogen niet waar? Niet alleen de tijd vliegt soms voorbij, maar jij en je vrienden kunnen ook vliegen! Ervaar dit te gekke gevoel tijdens indoor skydiven. Je hoeft hiervoor niet uit een vliegtuig te springen, dus als je hoogtevrees hebt is dit geen probleem! Hoe gaaf is het om samen met je vrienden je schoolcarrière vliegend af te sluiten?! En misschien vinden je ouders het stiekem ook wel heel gaaf ;) Het is maar op een paar plekken in Nederland mogelijk, dus je zal misschien wel een stukje moeten reizen!

Indoor skydive als examencadeautip 2021

Een dagje spa

Na al die stress van de eindexamens kan je natuurlijk wel een goede massage of een lekker warm zwembad gebruiken om helemaal tot rust te komen! Ga samen met vrienden of vriendinnen een heerlijke welness dag tegemoet en zorg dat je weer met een uitgerust gevoel aan je vervolgopleiding kan beginnen! Is één dagje niet genoeg voor je? Je kunt natuurlijk ook een meerdaags arrangement boeken, zodat je nog langer kan relaxen!

Foto van welness als examencadeautip 2021

Ballonvaart

Altijd Nederland al eens willen ervaren vanuit een rieten mandje hoog in de lucht? Dan is dit hét perfecte examencadeau voor jou: een ballonvaart boven Nederland! Hoe vet is het dat je kan zeggen dat je in een luchtballon hebt gevlogen? Tijdens de ballonvaart zal je Nederland zien zoals je het nog nooit eerder zag. In een vaart van ongeveer één uur zal je mee zweven met de wind. Alhoewel je de wind zelf niet zal ervaren, aangezien je net zo hard gaat als de wind om je heen! Je hoeft dus geen dikke jas of trui aan. Je kan vanuit meerdere locaties opstijgen en er is natuurlijk een ervaren piloot aanwezig!

Luchtballonvaart als examencadeautip 2021

© 2024 ExamenOverzicht.nl