Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Voorwaarden gratis examentraining

De gratis examentraining wordt georganiseerd door ExamenOverzicht BV, in samenwerking met Pathé Theatres BV en Eindsprint Examentraining BV, hierna te noemen ‘organisatie’.

Aan het aanmelden van de examentraining zitten geen kosten verbonden.

Door met de algemene voorwaarden voor de examentraining akkoord te gaan, stel je de organisatie in de gelegenheid om je marketing-mails te sturen met studie-gerelateerde content. Hieronder verstaan we content gericht op het productaanbod van ExamenOverzicht.nl, Pathé, Eindsprint.nl:

  • De mails van ExamenOverzicht BV en Eindsprint Examentrainingen BV zullen voornamelijk gericht zijn op aanstaande examenperiode tot en met de herkansingen van 2024.
  • De mails van Pathé Theatres BV zullen voornamelijk gericht zijn op het geven van informatie en/of het werven van personeel voor de bioscopen van Pathé.

Na het verlopen van kalenderjaar 2024 zullen de e-mailadressen worden verwijderd en zullen er geen marketingmails meer worden verzonden. Mocht je je eerder willen afmelden, dan kan dit bij iedere hiervoor genoemde partij via de afmeldknop onderaan de mail.

© 2024 ExamenOverzicht.nl