Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Gezakt?

Jeetje, valt dat even tegen. Heb je zo hard geleerd, nachten doorgehaald en keihard je best gedaan… Super naar. We begrijpen het echt wel als je even met een rotgevoel zit. Het is nu eenmaal een teleurstelling en het kost tijd om die te verwerken. Schrale troost misschien: op dit moment zijn er nog duizenden leerlingen met hetzelfde gevoel.

Gezakt?

Kun je nog slagen met een herkansing?

Kun je nog slagen met een herkansing?

Misschien wil je nu even helemaal niet aan school denken, maar het kan zijn dat je na een herkansing alsnog bent geslaagd. Daarmee kun je een onvoldoende wegwerken, waardoor jij misschien toch nog dat diploma binnensleept. Lees hier (wanneer je eraan toe bent) meer over de herexamens.

 

Examentips

Examentips

Ga jij toch voor een herkansing, dan willen wij dat je met een supergoed gevoel die gymzaal binnenloopt. Daarom wijzen wij je nog even op onze examentips. We hebben daar onze 30 beste tips verzameld. Iets verderop in het artikel vind je zelfs tips per examen die jou kunnen helpen. Al onze handige tips en weetjes kun je hier vinden:

 

Volg een herexamentraining

Volg een herexamentraining

Naast onze examenchallenges, samenvattingen en oefenboeken kun je, als je dat wil, gebruikmaken van extra hulp voor de herkansing. Weet je welk vak je gaat herkansen, dan kun je nog één laatste keer alles uit de kast halen en kiezen voor een herexamentraining bij Eindsprint. Intensiever de examenstof induiken kan niet (maar let op: ze gaan super hard, dus vol = vol).

 

Ben je definitief gezakt?

Ben je definitief gezakt?

Als een herkansing je niet meer kan helpen slagen, dan ben je helaas definitief gezakt. Gelukkig zijn er meerdere opties en is het goed om hier over na te denken. Lees hier wat je opties zijn en wat je verder kunt verwachten als je het diploma niet gehaald hebt dit jaar.

© 2024 ExamenOverzicht.nl