Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Wat is de beste examentraining in Zwolle?

Johan Rudolf Thorbecke. Ken je die man nog? Ja, dat is die ene van de grondwet! Hij is misschien wel de bekendste Zwollenaar uit de geschiedenis. Uiteraard hartstikke leuk om te weten, maar je kunt in Zwolle ook gewoon genieten van PEC Zwolle-toejuichende Blauwvingers in de vele horecagelegenheden die de stad kent. Verder kan je natuurlijk alvast in de stemming komen voor je studentenleven door even een afzakkertje te halen bij het Vliegende Paard!

De 22 middelbare scholen uit de omgeving en het Zwolse studentenleven maken Zwolle tot een aantrekkelijke stad om examentrainingen te geven. Je zoektocht naar de juiste examentraining kan daarom al snel chaotisch worden. Om die reden hebben we in dit artikel de vier beste examentrainingen van Zwolle voor je op een rijtje gezet. Vind je het niet nodig dat jouw examentraining in Zwolle wordt gegeven? Check dan ons algemene artikel over examentrainingen. Daar kun je alles lezen wat je in het algemeen over examentraining moet weten.

Wat is de beste examentraining in Zwolle?

Wil je met auto naar de examentraining komen? Dat kan! Er zijn vaak parkeermogelijkheden dicht bij onderstaande locaties. Houd er wel rekening mee dat dit vaak niet goedkoop is.

Onze #1 keuze: Eindsprint Examentraining

Eindsprint

Eindsprint Examentraining is een jonge aanbieder van examentraining die veel persoonlijke aandacht heeft voor de aanwezige leerlingen. Dit kan doordat er hooguit 5 leerlingen in een klas zitten. Het frisse karakter van de examentrainer wordt grotendeels neergezet door de docenten die bij hen voor de klas staan. Het docententeam bestaat namelijk uit studenten met diepgaande kennis over het vak waarover jouw examentraining gaat. Een ideale voorbereiding voor je eindexamens!

Locatie: Dokter van Heesweg 1, 8025 AB, Zwolle

Deze examentraining bereik je door bij het centraal station van Zwolle op bus 29 richting ‘Slagharen via Dedemsvaart’ te stappen. Stap vervolgens uit bij bushalte Isala Ziekenhuis. Vanaf daar is het nog slechts 2 minuten lopen.

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining

Iedere leerling is uniek, waardoor ze allemaal persoonlijke aandacht verdienen. Daar speelt Luzac op in door docenten met veel ervaring voor de klas te zetten. Naast uitgebreide kennis over de diverse onderwerpen dat een bepaald examenvak kent, weten deze docenten ook goed hoe deze kennis overgebracht moet worden.

Locatie: Stationsweg 3, 8011 CZ, Zwolle

Deze examentraining vindt dicht bij het station plaats. Vanaf Zwolle Centraal is het nog maar 6 minuten lopen.

 

Teach Inn

Teach Inn

De examentrainingen van Teach Inn geven je de juiste kennis over het betreffende examenvak mee tijdens de trainingen. Ze zorgen ervoor dat je weet wat voor soort vragen je kunt verwachten tijdens de eindexamens. Op die manier zul je weten hoe je op de juiste manier moet inspelen op de verschillende examenvragen. Let op: Teach Inn geeft alleen examentrainingen in bepaalde vakken en niet in alle vakken. Ook geven ze enkel training voor havo en vwo.

Locatie: Badhuiswal 3, 8011 VZ, Zwolle

Om bij deze examentraining te bereiken, stap je bij het centraal station op bus 4 richting Aa-landen. Stap vervolgens uit bij bushalte Wkc Diezerpoort. Daarna loop je nog 3 minuten richting de locatie.

Lyceo

Lyceo Examentraining

Door hun jarenlange ervaring in het geven van examentrainingen heeft Lyceo als organisatie veel kennis opgedaan. Zo weten ze goed hoe ze examentrainingen moeten geven voor optimaal resultaat. In de vaak grote (tot 20 leerlingen) klassen zijn meerdere docenten aanwezig, waardoor er genoeg aandacht kan worden besteed aan iedere leerling.

Locatie: Meander College (Dobbe 37, 8032 JW, Zwolle)

Als je vanaf het centraal station van Zwolle bus 4 neemt richting Aa-landen, kom je langs bushalte Wkc De Dobbe. Stap daar uit. Het is dan nog maar 5 minuten lopen naar de locatie.

Conclusie en alternatieven

Conclusie en alternatieven

Kortom: Eindsprint, Teach Inn, Lyceo of Luzac is waar je moet zijn als je een examentraining in Zwolle zoekt. Wat we nog wel even willen benadrukken is dat examentrainingen niet de enige middelen zijn die je kunnen helpen bij het leren voor je eindexamen. Ook samenvattingen en oefenboeken zijn producten die veel leerlingen gebruiken om te slagen. Ze veranderen chaos in overzicht en leren je omgaan met het niveau van de eindexamens. Heb je toch liever een examentraining in Zwolle? Bekijk dan zeker nog eens de verschillende trainingen hierboven.

Ontvang exclusieve tips in het examenjaar

Graag helpen we jou in het examenjaar richting je diploma!
Zit jij in je examenjaar en wil jij slagen? Schrijf je dan in voor:

Exclusieve tips
De geheimen van het eindexamen
Een template voor jouw leerplanning
Dat extra zetje in de rug

Ik ben