Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Wat is de beste examentraining in Rotterdam?

Roffa, Rotjeknor, Manhattan aan de Maas, maar bij de meeste mensen toch gewoon beter bekend als Rotterdam, kent 98 middelbare scholen in de omgeving. Naast de industriële uitstraling, de inmiddels beroemde markthal en de Erasmusbrug wordt de havenstad ook vaak geassocieerd met de niet-lullen-maar-poetsen-mentaliteit. Aan de slag dus! Ook voor je examens!

In dit artikel lichten we de twee beste examentrainingen van Rotterdam voor je uit. Is het geen vereiste dat jouw examentraining in Rotterdam plaatsvindt? Check dan vooral even ons algemene artikel over examentraining, waarin we ingaan op de voor- en nadelen van examentraining en de beste aanbieders van heel Nederland met elkaar vergelijken.

Wat is de beste examentraining in Rotterdam?

In de buurt van onderstaande locaties zijn vaak mogelijkheden om je auto te parkeren. Bedenk wel dat dit meestal niet goedkoop zal zijn.

Erasmus Examentraining

Erasmus Examentraining

Erasmus Examentraining heeft veel ervaring met het geven van examentraining in Rotterdam. Per 6 leerlingen is er een leraar aanwezig. Meestal worden de examentrainingen verzorgd in klassen van 12 leerlingen (dan zijn er dus 2 leraren in het lokaal). 

Locatie: Theaterhavo/vwo (Pieter de Hoochweg 222, 3024 BJ, Rotterdam)

Om hier te komen, kun je het beste van Rotterdam Centraal lopen naar tramhalte Stadhuis. Vanaf daar neem je tram 8 naar Spangen en stap je uit bij tramhalte Pieter de Hoochweg. Na 1 minuut lopen ben je al op locatie.

 

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining heeft enorm ervaren leraren die de training geven. Hierdoor zul jij de stof beter begrijpen. Hun examentrainingen zijn wel vaak iets duurder. Dat komt dus grotendeels door de goede docenten die bij hen voor de klas staan.

Locatie 1: Luzac (Willem Ruyslaan 75, 3061 TT, Rotterdam)

De beste manier om deze locatie te bereiken is om naar Rotterdam Blaak te gaan. Pak metro C richting De Terp en stap uit bij metrostation Gerdesiaweg. Vanaf hier is het nog 4 minuten lopen naar de examentraining.

 

Conclusie en alternatieven

Conclusie en alternatieven

Rotterdam biedt dus genoeg mogelijkheden om een examentraining te volgen. Examentrainingen kunnen hartstikke handig zijn. Er is alleen wel één groot nadeel: ze zijn behoorlijk prijzig. Bedenk daarom eerst goed of je per se een examentraining wilt volgen of dat je ook andere hulp zou kunnen gebruiken. Indien het laatste, check dan vooral onze overzichtelijke samenvattingen of handige oefenboeken. Deze zijn een stuk goedkoper dan een examentraining en zijn meer dan voldoende om je te laten knallen tijdens de eindexamens!

Ontvang exclusieve tips in het examenjaar

Graag helpen we jou in het examenjaar richting je diploma!
Zit jij in je examenjaar en wil jij slagen? Schrijf je dan in voor:

Exclusieve tips
De geheimen van het eindexamen
Een template voor jouw leerplanning
Dat extra zetje in de rug

Ik ben
© 2024 ExamenOverzicht.nl