Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Wat is de beste examentraining in Groningen?

Groningen: Arjen Robben lanceerde er zijn professionele voetbalcarrière, de datacenters van Google zitten er om de hoek en de Drie Gezusters zorgen ervoor dat Groningers zich in het weekend niet hoeven te vervelen. Ook is het een stad met een enorm bruisend studentenleven waar jij na de zomervakantie misschien zelf wel rondloopt. Kortom: er gaat niets boven Groningen! (ha-ha)

Verder zorgen de 56 middelbare scholen in de omgeving van de stad er samen met het studenten-imago van Groningen voor dat veel examentrainers Grunn’n zien zitten. Door de grote hoeveelheid aanbieders van examentrainingen kan je het overzicht in je zoektocht naar de perfecte examentraining kwijtraken. Daarom zijn wij voor jou op zoek gegaan naar de beste trainingen. Daarvan hebben we vervolgens de drie beste examentrainingen van Groningen voor je uitgekozen. Die zullen we hieronder één voor één bespreken. Zoek je een examentraining, maar hoeft deze niet per se in Groningen te zijn? Lees dan vooral even ons algemene examentraining artikel, waarin we de voor- en nadelen van examentraining bespreken en de beste examentrainingen van het land vergelijken.

Wat is de beste examentraining in Groningen?

In veel gevallen is het mogelijk om in de buurt van de examentrainingen te parkeren. Houd er wel rekening mee dat dit in grote steden, zoals Groningen, vaak best wel prijzig is.

Onze #1 keuze: Eindsprint Examentraining

Eindsprint Examentraining

Eindsprint Examentraining is een bekende examentrainer die de laatste jaren steeds populairder is geworden. Ze staan bekend om de persoonlijke aandacht die ze aan leerlingen geven. Klassen staan uit maximaal 6 leerlingen. De docent ziet hierdoor beter wie waar nog tegenaan loopt. Deze docent studeert altijd het vak waarover de examentraining gaat. Examentrainingen scheikunde worden bijvoorbeeld gegeven door een scheikunde student die hoge cijfers haalt op die studie. Hierdoor is de docent zelf dus ook nog dagelijks met de stof bezig die tijdens de examentrainingen wordt behandeld.

Locatie: Hemmenlaan 2, 9751 NS, Haren

Deze locatie ligt net ten zuiden van de stad Groningen. Deze locatie is goed bereikbaar met de auto en het openbaar vervoer. Je kunt vanaf station Groningen bus 51 pakken en uitstappen bij bushalte Hemmenlaan.

 

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining staat voor kwaliteit. Al jarenlang hebben ze de enorm goede docenten die de trainingen verzorgen. Deze leraren hebben veel ervaring en kunnen de stof als geen ander uitleggen. Wel zijn de trainingen bij Luzac iets duurder dan bij andere aanbieders. Vanuit de Luzac-locatie in Groningen heb je trouwens een mooi uitzicht op de Vismarkt.

Locatie: Pelsterstraat 2/1, 9711 KL, Groningen

Aangezien de locatie zich op nog geen kilometer van Groningen Centraal bevindt, kun je ervoor kiezen om te lopen. Je kunt ook bus 7 pakken vanaf het station en dan uitstappen bij bushalte Zuiderdiep. Vanaf daar is het nog maar 4 minuten lopen.

 

Lyceo

Lyceo

Lyceo is de grootste aanbieder van examentrainingen in Nederland. Op het eerste gezicht lijken ze minder aandacht te besteden per leerling dan de andere examentrainers in dit rijtje. Vooral als je bedenkt dat ze klassen hebben tot 20 leerlingen. Hier hebben ze echter een oplossing voor: tijdens de examentrainingen zijn in ieder lokaal meerdere studenten aanwezig, waardoor er toch individuele aandacht is voor leerlingen.

Locatie: Kwinkenplein 8/4, 9712 GZ, Groningen

Stap bij het station van Groningen op bus 10 naar ‘Korreweg - Selwerd via UMCG’ en stap uit bij bushalte St. Jansbrug. Vervolgens loop je binnen 6 minuten naar de locatie.

 

Conclusie en alternatieven

Conclusie en alternatieven

Alsjeblieft: de drie beste examentrainingen in Groningen! Nu hoef je niet meer de hele dag Google af te struinen om de meest geschikte examentraining te vinden. We schrijven dit artikel onder andere omdat we geloven dat examentrainingen je kunnen helpen bij het halen van je diploma. Let er alleen wel op dat deze trainingen vaak niet goedkoop zijn. Je kunt ook hulp krijgen bij het eindexamen met minder prijzige hulpmiddelen. Denk aan gemakkelijk te lezen samenvattingen of oefenboeken met oude examenvragen. Als je toch besluit een examentraining in Groningen te gaan volgen, neem dan vooral nog eens je tijd om bovenstaande trainingen door te nemen. Van welke hulp je ook gebruik gaat maken: de kans dat het je examencijfers ten goede gaat komen is groot!

Ontvang exclusieve tips in het examenjaar

Graag helpen we jou in het examenjaar richting je diploma!
Zit jij in je examenjaar en wil jij slagen? Schrijf je dan in voor:

Exclusieve tips
De geheimen van het eindexamen
Een template voor jouw leerplanning
Dat extra zetje in de rug

Ik ben
© 2024 ExamenOverzicht.nl