Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Wat is de beste examentraining in Eindhoven?

De stad van Philips, PSV en Guus Meeuwis is qua inwonersaantal al een tijdje de op vier na grootste gemeente van ons land. Eindhoven staat vooral bekend om de gezellige Brabantse sfeer en de nachten die je alleen in films ziet. Maar nadat de vele carnavalsvierders die de stad kent het Lampegat goed op stelten gezet hebben, staan de eindexamens toch echt voor de deur. Aan het werk dus!

De 34 middelbare scholen in Eindhoven en omgeving trekken een aanzienlijk aantal examentrainers naar de stad. Goed dat deze aanbieders je willen helpen, maar je zoektocht wordt er met zoveel opties niet gemakkelijker van. Vandaar dat we in dit artikel de drie beste examentrainingen van Eindhoven met je bespreken. Is het voor jou geen vereiste dat jouw examentraining wordt gegeven in Eindhoven? Dan adviseren we je om onze algemene pagina over examentrainingen te lezen. Hierin behandelen we de beste examentrainingen van heel Nederland en komen verschillende voor- en nadelen van examentrainingen aan bod.

Wat is de beste examentraining in Eindhoven?

In de buurt van de verschillende examentraining locaties zijn vaak parkeermogelijkheden. Echter, deze zijn in een grote stad als Eindhoven bijna nooit goedkoop.

Onze #1 keuze: Eindsprint Examentraining

Eindsprint

Het door leerlingen aangeprezen Eindsprint Examentraining staat bekend om de persoonlijke aanpak van de examentrainers. In kleine klasjes van maximaal 5 leerlingen is de docent goed in staat om individuele problemen te herkennen waar je tegenaan loopt. Deze docent is altijd een student van de studie waarover de examentraining gaat. Een examentraining Engels zal bijvoorbeeld gegeven worden door een goede student Engels. Omdat deze student vaak pas halverwege de twintig is, zal het contact met de docent laagdrempelig aanvoelen. Helemaal top om je eindexamencijfers te boosten!

Locatie: Winford (Van Flotowlaan 1, 5653 AD, Eindhoven)

Om hier te komen, pak je bus 319 richting busstation Reusel vanaf Eindhoven Centraal en stap je uit bij bushalte Donizettilaan. Het is dan nog maar 4 minuten lopen naar de examentraining.

 

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining mag als één van de grootste aanbieders van examentrainingen ook in Eindhoven niet ontbreken. De docenten bij Luzac hebben veel ervaring, zowel in de examenstof als qua lesgeven. De trainingen van Luzac zijn kwalitatief erg goed. Hun trainingen in Eindhoven worden trouwens gegeven in een monumentaal schoolgebouw. Vroeger zat er een MTS (middelbare technische school) in het gebouw. Misschien heeft één van je ouders hier wel les gehad. 

Locatie: Frederiklaan 60B, 5616 NJ, Eindhoven

Je bereikt de locatie door bij Eindhoven Centraal bus 401 te nemen richting Airport en uit te stappen bij bushalte Glaspoort. Daarna is het nog 4 minuten lopen.

 

Lyceo

Lyceo Examentraining

De examentrainingen van Lyceo worden vaak gegeven in klassen tot 20 leerlingen. Dit zijn iets grotere klassen dan die van andere examentrainers, maar er staan bij Lyceo wel meerdere studenten in één klas klaar om de aanwezige eindexamenkandidaten te helpen. Zo is het alsnog mogelijk om leerlingen genoeg individuele hulp te bieden.

Locatie: Kennedyplein 1, 5611 AD, Eindhoven

Deze locatie ligt 3 minuten lopen van Eindhoven Centraal.

 

Conclusie en alternatieven

Conclusie en alternatieven

Voor elk wat wils dus! Of je nu individuele aandacht, grotere klassen of ervaren docenten belangrijk vindt: je kunt het vinden in Eindhoven. Hoewel examentrainingen erg handig zijn en je enorm kunnen helpen bij het halen van je diploma, is er altijd één groot nadeel: examentraining zijn behoorlijk duur. Dit komt vaak door de bekwame trainers die voor de klas staan. Als je graag een examentraining in Eindhoven wilt volgen, check dan vooral op je gemak de bovenstaande opties nog eens. Maar bedenk je ook dat er overzichtelijke samenvattingen en handige oefenboeken bestaan die je examencijfers een flinke boost kunnen geven.

Ontvang exclusieve tips in het examenjaar

Graag helpen we jou in het examenjaar richting je diploma!
Zit jij in je examenjaar en wil jij slagen? Schrijf je dan in voor:

Exclusieve tips
De geheimen van het eindexamen
Een template voor jouw leerplanning
Dat extra zetje in de rug

Ik ben