Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Wat is de beste examentraining in Den Haag?

Naast dat het Internationaal Gerechtshof en de Tweede Kamer in Den Haag zijn gevestigd, is het ook gewoon een mooie stad achter de duinen. Natuurlijk kun je een rondje over het Binnenhof en een bezoekje aan de vele winkels in de Passage niet laten schieten als je er bent. Maar wat je zeker ook niet kan ontgaan zijn de talrijke examentrainingen die er aanwezig zijn. De 87 middelbare scholen uit de omgeving van de hofstad zorgen er namelijk voor dat hier veel aanbieders van examentrainingen zijn.

De hoeveelheid examentrainingen kunnen je zoektocht naar de juiste examentraining behoorlijk chaotisch maken. Daarom bieden wij je in dit artikel wat overzicht aan! Hieronder zullen we de vier beste examentrainingen van Den Haag bespreken. Zoek je een examentraining, maar hoeft deze niet per se in Den Haag gegeven te worden? Dan raden we aan om ons algemene examentraining artikel te checken, waar we de beste examentrainingen van heel Nederland vergelijken.

Wat is de beste examentraining in Den Haag?

Vlakbij onderstaande locaties heb je vaak parkeermogelijkheden. Let er wel op dat dit in een grote stad als Den Haag meestal niet goedkoop is.

Onze #1 keuze: Eindsprint Examentraining

Eindsprint Examentraining

Al jarenlang staat Eindsprint Examentraining bekend om de persoonlijke aanpak waarmee ze examentrainingen geven. De trainingen worden verzorgd door de beste studenten van de studie waarover een bepaalde examentraining gaat. Een examentraining natuurkunde wordt bijvoorbeeld verzorgd door een goede student natuurkunde. Hierdoor worden leerlingen optimaal voorbereid om te gaan knallen tijdens hun eindexamens. Eindsprint staat goed aangeschreven: ze worden door leerlingen uitstekend beoordeeld. Vergeleken met andere aanbieders is hun prijs zelfs iets goedkoper, waardoor dit onze #1 keuze in Den Haag is.

Locatie: Winford (Korte Voorhout 1, 2511 CW, Den Haag)

Deze locatie is goed bereikbaar. Pak vanaf Den Haag Centraal tram 15 richting Nootdorp en stap uit bij tramhalte Korte Voorhout. Dan is het nog maar 3 minuten lopen.

 

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining is aanwezig in veel steden en focust zich vooral op de ervaring van docenten. De klassen van ten hoogste 12 leerlingen krijgen training van een docent met veel ervaring. Dit gaat om zowel vakinhoudelijke ervaring als ervaring in het lesgeven. Om deze reden is Luzac vaak iets duurder dan andere aanbieders, maar je krijgt er wel kwaliteit voor terug.

Locatie: Luzac (Oranjestraat 2-4, 2514 JB, Den Haag)

Om bij deze locatie te komen, neem je vanaf Den Haag Centraal tram 15 richting Nootdorp. Vervolgens stap je uit bij tramhalte Buitenhof en is het nog maar 8 minuten lopen.

 

Mooi Jong

Mooi Jong

De examentrainingen bij Mooi Jong zijn opgesplitst in twee blokken. Het eerste blok staat in het teken van uitleg geven en aantekeningen maken. Nadat de gehele examenstof is uitgelegd, begint het tweede blok. In dit tweede blok wordt er geoefend met examenopgaven. Ook werkt Mooi Jong met kleine klassen.

Locatie: Laan van Meerdervoort 862, 2564 AS, Den Haag

Deze locatie is te bereiken door vanaf Den Haag Centraal tram 3 te pakken richting Den Haag Loosduinen. Daarna stap je uit bij tramhalte Appelstraat. Je staat nu praktisch voor de deur bij Mooi Jong.

 

Lyceo

Lyceo

Lyceo kan ook in dit rijtje natuurlijk niet ontbreken. De grootste examentrainer van Nederland staat bekend om de relatief grote klassen (tot 20 leerlingen), waarbij er per klas meerdere studenten worden ingezet. Op deze manier kun je alsnog individuele aandacht krijgen en bij jouw specifieke problemen geholpen worden.

Locatie: Frederik Hendriklaan 85A, 2582 BV, Den Haag

De locatie is te bereiken door vanaf het centraal station bus 28 te pakken richting Den Haag Zuiderstrand en uit te stappen bij bushalte Statenplein. Na 5 minuten lopen, arriveer je op de locatie.

 

Conclusie en alternatieven

Conclusies en alternatieven

Onze politieke hoofdstad heeft dus genoeg in de aanbieding als het gaat om examentrainingen. Dat is wat ons betreft een goed iets, want ze kunnen je gigantisch helpen bij het halen van je eindexamen. Maar als we dan toch één nadeel moeten benoemen, is dat de prijs. Voor een examentraining ben je vaak een paar honderd euro kwijt (die je misschien na je examens in Albufeira of Lloret wil uitgeven). Denk daarom eerst goed na of je echt voor een examentraining gaat. Er bestaat namelijk ook andere (en goedkopere) hulp die je goed kan voorbereiden op de eindexamens. Neem bijvoorbeeld samenvattingen die jou eindelijk overzicht bieden in alle examen-chaos of oefenboeken die je helpen wennen aan het eindexamen-niveau.

Ontvang exclusieve tips in het examenjaar

Graag helpen we jou in het examenjaar richting je diploma!
Zit jij in je examenjaar en wil jij slagen? Schrijf je dan in voor:

Exclusieve tips
De geheimen van het eindexamen
Een template voor jouw leerplanning
Dat extra zetje in de rug

Ik ben
© 2024 ExamenOverzicht.nl