Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Wat is de beste examentraining in Arnhem?

Als Gelderse hoofdstad biedt Arnhem genoeg om je een heel weekend te vermaken. Zo kan je een dagje uit naar Burgers’ Zoo of het Openluchtmuseum afsluiten met een welverdiend hapje en drankje in één van de vele horeca tentjes aan de Korenmarkt. En niet alleen als diehard Vitesse-fan vind je overal in Arnhem genoeg medestanders, maar ook als eindexamen-fan leerling.

In Arnhem zijn er tientallen examentrainers te vinden die jou stuk voor stuk goed kunnen helpen bij het halen van je diploma. Echter, de ene is net wat beter dan de andere, vinden wij. De omgeving van Arnhem kent 28 middelbare scholen met leerlingen die allemaal een examentraining zoeken die goed bij hen past. Daarom helpen we die leerlingen hier een handje door hier kort de vier beste examentrainingen van Arnhem langs te gaan. Ben je niet specifiek op zoek naar een examentraining in Arnhem, maar over meer algemene informatie? Check dan ons algemene examentraining artikel. Hier leggen we alles uit wat je in het algemeen over examentraining moet weten.

Wat is de beste examentraining in Arnhem?

Vlakbij de examentrainingen die hieronder besproken gaan worden, kan je ook parkeren. Echter, houd er rekening mee dat dit in de meeste gevallen best wel duur zal zijn.

Onze #1 keuze: Eindsprint Examentraining

Eindsprint

Eindspring Examentraining heeft in enkele jaren een enorm goede reputatie van kwalitatief sterke examentraining opgebouwd. Ze hebben jonge docenten in dienst die de trainingen verzorgen. Het zijn vakspecifieke studenten die het betreffende vak erg goed beheersen. De kennis die zij bezitten kunnen ze op een begrijpelijke manier overbrengen, omdat de klasjes bestaan uit hooguit 5 leerlingen. Perfect om je slagingskans flink te verhogen!

Locatie: Winford (Willemsplein 21, 6811 KB, Arnhem)

De locatie ligt dusdanig dicht bij het centraal station dat je hier het beste heen kunt lopen. Binnen 6 minuten ben je dan al bij de examentraining.

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining

Luzac gelooft niet in gemiddelden, want ieder kind blinkt op een andere manier uit. De ervaren docenten die Luzac’s examentrainingen verzorgen, weten hier goed mee om te gaan. Ook hebben deze examentrainers uiteraard diepgaande kennis van het betreffende vak. Dus voor persoonlijke aandacht van een ervaren docent: Luzac!

Locatie: Eusebiusbuitensingel 5, 6828 HT, Arnhem

Nadat je bij het centraal station op bus 5 richting Presikhaaf bent gestapt, stap je uit bij bushalte Stadstheater. Vanaf daar loop je in 6 minuten naar de trainingslocatie.

 

Lyceo

Lyceo Examentraining

Lyceo is een grote speler in de wereld van examentrainingen. Ze hebben veel kennis in huis. Hun examentrainingen worden klassikaal gegeven, in groepen van maximaal 20 personen. Vaak zijn er dan wel meerdere docenten in de klas. Dit zorgt ervoor dat deze docenten elkaar aan kunnen vullen.

Locatie: Bernhardlaan 49, 6824 LE, Arnhem

Om bij deze locatie te komen, stap je bij Arnhem Centraal op bus 7 richting Geitenkamp. Nadat je bent uitgestapt bij bushalte Dr. Schaepmanlaan is het nog maar 6 minuten lopen.

PLUK Begeleiding

PLUK Begeleiding

Tijdens de examentrainingen van PLUK word je getraind om met eindexamens om te gaan. Naast dat je kennis over de examenstof wordt opgefrist, leer je ook omgaan met de verschillende vraagstellingen die op het examen kunnen voorkomen. Ook zie je wat voor soort antwoordstructuren van je verwacht worden tijdens de eindexamens.

Locatie: Bouriciusstraat 4, 6814 CW, Arnhem

De examentrainingen van PLUK liggen dicht bij Arnhem Centraal. Je kunt er het beste direct heen lopen. Na 7 minuten lopen ben je al.

Conclusie en alternatieven

Conclusie en alternatieven

That’s it! Uit de vele examentrainingen die er in Arnhem worden aangeboden, vinden wij dit de vier beste. We hopen dat dit je een hoop tijd en zoekwerk scheelt. Als er namelijk één ding is waar je tijdens deze periode te weinig van hebt, is het tijd! Ook de examentrainingen zelf kunnen je veel tijd besparen. Maar het is goed om te bedenken dat er goedkopere hulpmiddelen bestaan om jou te helpen met het eindexamen. Zo kunnen overzichtelijke samenvattingen een groot gedeelte van de examenchaos in je hoofd wegnemen, en kunnen handige oefenboeken je alvast laten wennen aan het niveau dat van je wordt verwacht op het eindexamen. Als je toch graag liever voor een examentraining gaat, scroll dan nog eens rustig door de bovenstaande alternatieven heen.

Ontvang exclusieve tips in het examenjaar

Graag helpen we jou in het examenjaar richting je diploma!
Zit jij in je examenjaar en wil jij slagen? Schrijf je dan in voor:

Exclusieve tips
De geheimen van het eindexamen
Een template voor jouw leerplanning
Dat extra zetje in de rug

Ik ben