Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
40.000+ leerlingen gingen je voor

Samenvatting Nederlands VMBO TL/GL examen 2021

Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Bekijken als Rooster Lijst

2 Items

per pagina
Aflopend sorteren
Binnen 2 werkdagen in huis
Direct te lezen in de app
Veilig betalen
40.000+ leerlingen gingen je voor

Meer over de samenvatting van de examenstof Nederlands VMBO TL/GL

Is jouw leesvaardigheid al op het juiste niveau om de Nederlandse examenteksten te doorgronden? Weet jij daarnaast hoe je teksten Nederlands moet samenvatten of hoe je een goede brief schrijft? De samenvatting Nederlands/Engels VBMO 2021 helpt je deze examenonderwerpen snel en eenvoudig eigen te maken. De samenvatting Nederlands is gecombineerd met de samenvatting Engels in één bundel. Zo kun jij je eenvoudig voorbereiden op beiden talen.

Zelfvertrouwen

Met de samenvatting Nederlands/Engels VMBO van ExamenOverzicht ga je vol zelfvertrouwen het examen tegemoet. Voor Nederlands worden alle onderdelen van een tekst ontleed, zodat jij snel tot de kern van een tekst kunt komen. Daarnaast wordt uitgelegd hoe je moet samenvatten en hoe je de perfecte brief schrijft. We geven je verder een duidelijk plan van aanpak om het examen Nederlands zo goed mogelijk te maken.

Gecontroleerd door leraren

De samenvatting Nederlands VMBO is samengesteld door leerlingen en uitvoerig gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat wij jou een uitstekende samenvatting Nederlands kunnen bieden met een schrijfstijl en inhoud die bij jou past. Alles voor de perfecte voorbereiding!

Leesvaardigheid

In de Nederlands samenvatting VMBO leggen we de belangrijkste punten op het gebied van leesvaardigheid, samenvatten en schrijfvaardigheid aan je uit. We leggen je uit hoe een tekst is opgebouwd en welke verschillende tekstsoorten er zijn. Daarnaast komt het stappenplan voor het maken van een samenvatting aan bod en leggen we je uit hoe je een goede tekst moet schrijven. De compacte samenvatting helpt jou om alles vlak voor het examen nog eens goed door te nemen. Zo is examenstress voor het Nederlands examen VMBO geen optie meer!

Samengevoegd met Engels

Wil jij dit jaar slagen met een mooi cijfer voor Nederlands op je diploma? Koop dan nu de samenvatting Nederlands VMBO! De samenvatting Nederlands is gecombineerd met de Engels samenvatting VMBO. Zo krijg je twee samenvattingen voor de prijs van één! Bestel nu en binnen twee dagen krijg je deze uitgeprint en ingebonden op je deurmat: makkelijk en voordelig!