Samenvatting Nederlands VMBO TL/GL examen 2018

De examenstof voor het Nederlands examen VMBO is lastig om te leren. Maar met de samenvatting Nederlands VMBO kun jij je toch optimaal voorbereiden!

De samenvatting Nederlands VMBO is samengesteld door leerlingen en uitvoerig gecontroleerd door leraren en experts. Zo weet je zeker dat wij jou een uitstekende samenvatting Nederlands kunnen bieden met een schrijfstijl en inhoud die bij jou past. Alles voor de perfecte voorbereiding!

In de Nederlands samenvatting VMBO leggen we de belangrijkste punten op het gebied van leesvaardigheid, samenvatten en schrijfvaardigheid aan je uit. We leggen je uit hoe een tekst is opgebouwd en welke verschillende tekstsoorten er zijn. Daarnaast komt het stappenplan voor het maken van een samenvatting aan bod en leggen we je uit hoe je een goede tekst moet schrijven. De compacte samenvatting helpt jou om alles vlak voor het examen nog eens goed door te nemen. Zo is examenstress voor het Nederlands examen VMBO geen optie meer!

Wil jij dit jaar slagen met een mooi cijfer voor Nederlands op je diploma? Koop dan nu de samenvatting Nederlands VMBO! De samenvatting Nederlands is gecombineerd met de Engels samenvatting VMBO. Zo krijg je twee samenvattingen voor de prijs van één! Bestel nu en binnen twee dagen krijg je deze uitgeprint en ingebonden op je deurmat: makkelijk en voordelig!

Klik op onderstaande link en bestel de samenvatting Nederlands/Engels VMBO TL/GL!

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren

1 Item

per pagina
Aflopend sorteren