Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Geslaagd!

Yes! Het is je gelukt! Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Wat een prestatie. Voelt goed hè? Echt wel. Geniet maar goed van dat gevoel!

Geslaagd

We balen er bijna van dat je ons niet meer nodig hebt. Niet echt natuurlijk, want ons doel is bereikt: jij bent geslaagd! We gaan je missen, maar zullen je niet vergeten. Als wij jou ook maar een klein beetje hebben kunnen helpen dit schooljaar, laat je dan hier een recensie achter? Daarmee help je toekomstige examenkandidaten (maar ons natuurlijk ook). Duurt maar twee minuutjes. Dankjewel alvast!

Examencadeaus

Examencadeaus

Nu je geslaagd bent, kun je natuurlijk wel een presentje gebruiken. Als je nog wat inspiratie voor een verlanglijstje kunt gebruiken, check dan onze tips voor een examencadeau. Stuur dit artikel ook door naar je ouders onder de noemer "Kijk wat een gekke examencadeaus!" (en dan hopen dat ze de hint snappen ;)).

 

Ga je herkansen voor een hoger cijfer?

Ga_je_herkansen_voor_een_hoger_cijfer

Zelfs als je geslaagd bent, mag je van het College voor Toetsen en Examens nog herkansen. Zo kun je nog een dikkere voldoende halen! Dat kan handig zijn als je straks een bepaalde richting op wil. Een 8 of 9 voor biologie is bijvoorbeeld wel zo lekker als je bioloog wilt worden. Weet je het nog niet zeker? Lees hier dan meer over de herexamens.

 

Geniet van je welverdiende vrije tijd!

Je bent geslaagd nu. Dat betekent: de vlag mag uit en jij mag gaan genieten van de langste zomervakantie ooit! Om de zomer van de slagingsvibes compleet te maken, pomp je natuurlijk dé geslaagd-track van Meester Hidde ft. Sjaak door je speakers:

© 2024 ExamenOverzicht.nl