Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
60.000+ leerlingen gingen je voor

Geslaagd!

Eindelijk.

Yes! Het is je gelukt! Van harte gefeliciteerd met het behalen van jouw diploma! Wat een prestatie. Voelt goed hè? Echt wel. Geniet maar goed van dat gevoel!

Het enige jammere is dat jij ons nu niet meer nodig hebt. We gaan je missen, maar zullen je niet vergeten. Als wij jou ook maar een klein beetje hebben kunnen helpen dit schooljaar, laat je dan hier een recensie achter? Daarmee help je toekomstige examenkandidaten (maar ons natuurlijk ook). Duurt maar twee minuutjes. Dankjewel alvast!

Examencadeaus

Nu je geslaagd bent, kun je natuurlijk wel een presentje kunnen gebruiken. Als je nog wat inspiratie voor een verlanglijstje kunt gebruiken, check dan onze tips voor een examencadeau. Stuur dit artikel ook door naar je ouders (hint).

Ga je herkansen voor een hoger cijfer?

Zelfs als je geslaagd bent, mag je van het College voor Toetsen en Examens nog herkansen. Om een nog dikkere voldoende te halen bijvoorbeeld. Dat kan handig zijn als je straks een bepaalde richting op wil. Een 9 voor biologie is wel zo lekker als je bioloog wilt worden, bijvoorbeeld. Weet je het nog niet zeker? Lees hier dan meer over de herexamens.

Geniet van je welverdiende vrije tijd!

Je bent geslaagd nu. Dat betekent: de vlag mag uit en jij mag gaan genieten van de langste zomervakantie ooit! Om de zomer van de slagingsvibes compleet te maken, pomp je natuurlijk dé geslaagd-track van Meester Hidde ft. Sjaak door je speakers: