Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Wat is de beste examentraining in Utrecht?

De vierde stad van ons land, Utrecht, staat bekend om de vele gezellige terrasjes en restaurants langs de mooie stadgrachten. Kenmerkend voor de stad is natuurlijk de Dom. Met de 57 (!) middelbare scholen die in omgeving Utrecht zijn gevestigd, is er echter geen reden om dom te blijven. Dit grote aanbod aan voortgezet onderwijs in combinatie met de centrale ligging van de stad, trekt natuurlijk veel aanbieders van examentraining naar Utrecht.

In dit artikel halen wij wat bomen voor je weg, zodat je het bos weer kunt zien! Hieronder komen kort de drie beste examentrainers van Utrecht voorbij.

Zoek je een examentraining, maar hoeft deze niet per se in Utrecht te liggen? Bekijk dan vooral even onze vergelijking van de beste examentrainingen van heel Nederland.

Wat is de beste examentraining in Utrecht?

Houd er bij ieder van onderstaande locaties rekening mee dat er vaak parkeermogelijkheden zijn die enigszins op loopafstand liggen. Echter, in een grote stad als Utrecht is dit meestal niet goedkoop.

Onze #1 keuze: Eindsprint Examentraining

Eindsprint Examentraining

De examentrainingen van Eindsprint worden door leerlingen uitstekend beoordeeld. De trainingen worden gekenmerkt door de kleine klasjes, die bestaan uit maximaal 6 leerlingen. Zo krijg je zelf meer tijd en aandacht, waardoor je straks vol zelfvertrouwen het eindexamen in kan gaan. De trainingen worden verzorgd door studenten die het vak studeren waarover de examentraining gaat en daar een enorme passie voor hebben. Dit vinden leerlingen zelf vaak ook fijn. Daarom is Eindsprint onze #1 keuze in Utrecht.

Locatie: Winford (Nieuwegracht 69A, 3512 LG, Utrecht)

Deze locatie ligt op ongeveer een kwartiertje lopen vanaf Utrecht Centraal. Mocht je toch het OV willen nemen, dan kun je bus 2 richting Museumkwartier pakken en uitstappen bij bushalte Universiteitsmuseum. Vanaf hier is het nog maar 2 minuten lopen naar de examentraining.

 

Lyceo

Lyceo

Lyceo, de grootste examentrainer van Nederland, kan uiteraard ook in Utrecht niet ontbreken. Examentrainingen bij Lyceo bestaan vaak uit grotere klassen (tot 20 leerlingen). Per klas zijn er wel meerdere studenten aanwezig.

Locatie: Maliebaan 87, 3581 CG, Utrecht

Om hier te komen, pak je aan de centrumzijde van Utrecht Centraal bus 8 richting Wilheminapark en stap je uit bij bushalte Maliebaan. Vanaf hier is het nog maar 3 minuten lopen.

 

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining

Luzac geeft goede examentrainingen in klassen van maximaal 12 leerlingen. De leraren die voor de klas staan, hebben veel ervaring. Om deze reden zijn deze examentrainingen ook wat iets duurder. Maarja, het gaat wel om je eindexamen!

Locatie: Luzac (Diaconessenstraat 1, 3511 XX, Utrecht)

Om hier met het OV te komen pak je op Utrecht Centraal tram 20 richting Science Park P+R. Je stapt uit bij tramhalte Station Vaartsche Rijn. Vanaf daar loop je 8 minuten voordat je bij Luzac arriveert.

 

Conclusie en alternatieven

Conclusie en alternatieven

Examentrainingen in de Domstad zijn er dus genoeg! Maar vraag jezelf eerst eens af: ben ik specifiek op zoek naar een examentraining of heb ik in het algemeen gewoon hulp nodig bij mijn (her)examen?

Bekijk vooral rustig alle opties hierboven als je daadwerkelijk een examentraining wil gaan volgen in Utrecht. Mocht je toch niet per se op zoek zijn naar een examentraining, overweeg dan ook eens andere opties. Die kunnen je immers een hoop geld besparen. Denk bijvoorbeeld aan overzichtelijke samenvattingen of handige oefenboeken.

Ontvang exclusieve tips in het examenjaar

Graag helpen we jou in het examenjaar richting je diploma!
Zit jij in je examenjaar en wil jij slagen? Schrijf je dan in voor:

Exclusieve tips
De geheimen van het eindexamen
Een template voor jouw leerplanning
Dat extra zetje in de rug

Ik ben
© 2024 ExamenOverzicht.nl