Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Wat is de beste examentraining in Nijmegen?

Nijmegen, door sommigen gezien als de oudste stad van Nederland, maar voor de meeste Nederlanders de stad die onlosmakelijk verbonden is met de Vierdaagse! Wist je trouwens dat Nijmegen ook een populaire studentenstad is? Met jaarlijks tienduizend nieuwe studenten is de kans zeker aanwezig dat jij er over een tijdje zelf rondloopt als student! Maar voordat je überhaupt aan studeren en aan het studentenleven mag denken, zal je eerst dat lastige eindexamen moeten halen!

Nijmegen telt 21 middelbare scholen, dus moeten er, naast jou, nog veel meer eindexamenleerlingen getraind worden. Er zijn zat examentrainers die hen daarbij willen helpen, waardoor er genoeg keuze is! Maar dat maakt het natuurlijk wel een stuk lastiger om te kiezen voor de trainer die het beste bij jou past! Om die zoektocht ietsje makkelijker voor je te maken, hebben we in dit artikel de twee beste examentrainingen voor je op een rijtje gezet!

Op zoek naar een training op een andere locatie? Check dan ons algemene artikel over examentrainingen

Wat is de beste examentraining in Nijmegen?

Nijmegen is een stad die erg goed bereikbaar is. Je kunt de stad goed met de bus, trein en auto bereiken. Mocht je met de auto komen, check dan van te voren wel even of je op alle locaties goed kunt parkeren. Dat scheelt je een hoop stress!

Onze #1 keuze: Eindsprint Examentraining

Eindsprint Examentraining

De Eindsprint Examentrainingen zijn een van de bekendste trainingen voor het eindexamen! De trainingen van Eindsprint worden gekenmerkt door kleine klassen van maximaal 6 leerlingen en de ervaren student-trainers die jou vol passie en op een eigentijdse manier alle belangrijke stof uitleggen. Daarnaast zorgen de goede reviews en de aantrekkelijke prijs ervoor dat Eindsprint examentrainingen in onze ogen dé nummer 1 in Nijmegen is.

Locatie: Citadel College (Griftdijk Noord 9, 6663 AA, Lent)

Vanaf treinstation Nijmegen kun je het beste bus 14 richting Arnhem CS pakken. Je stapt uit bij bushalte Dijkstraat in Lent en vervolgens is het nog 6 minuutjes lopen naar het Citadel College.

 

Lyceo

Lyceo

Lyceo is de grootste aanbieder van examentrainingen in Nederland en verdient daarom zeker een plekje in dit rijtje. Lyceo werkt met relatief grote klassen en meerdere studenten per klas die de trainingen verzorgen. Vooral de jarenlange ervaring maakt Lyceo een geschikte partij om een examentraining bij te volgen.

Locatie: Lyceo (Archipelstraat 292, 6524 LR, Nijmegen)

Om Lyceo in Nijmegen te bereiken, pak je vanaf treinstation Nijmegen bus 83 richting Gennep Busstation. Bij bushalte Spoorkuil stap je uit en loop je binnen 4 minuten naar de examentraining.

 

Conclusies en alternatieven

Conclusies en alternatieven

Met Eindsprint en Lyceo zijn er dus twee goede en betrouwbare examentrainers die jou kunnen helpen slagen! We willen wel benadrukken dat een examentraining natuurlijk niet het enige redmiddel is. Overweeg ook eens om samenvattingen te gebruiken tijdens het leren. Vervolgens kun je je kennis direct testen met dé nieuwe online examentrainer van ExamenOverzicht: de ExamenChallenge! Dit is een stuk goedkoper dan een examentraining en het biedt je een handig overzicht van alle examenstof!

© 2024 ExamenOverzicht.nl