Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor

Wat is de beste examentraining in Leiden?

Als geboorteplaats van Armin van Buuren en thuis van de oudste universiteit van Nederland is Leiden de voedingsbodem voor zowel internationaal DJ-talent als Nobelprijs-waardig academisch talent. Ook is het de stad van Jochem Myjer, maar aangezien je voor een examentraining opperste concentratie nodig hebt, is het misschien niet zo handig om het in dit artikel over cabaretiers te hebben. Verder staat de Sleutelstad bekend om de vele monumenten, de oude binnenstad en de vele grachten.

Het volgen van examentrainingen in deze historische stad mag geen probleem zijn met de bijna 40 middelbare scholen die de omgeving kent. Het zoeken van de juiste examentraining kan echter wel een probleem worden dankzij de keuzestress die ontstaat door het grote aanbod. Om die reden schrijven wij dit artikel waarin we de drie beste examentrainingen van Leiden kort met je doornemen. Hoeft jouw examentraining niet per se in Leiden te zijn? Dan raden we je aan om ons algemene artikel over examentraining te lezen waarin we de beste examentrainingen van heel Nederland met elkaar vergelijken.

Wat is de beste examentraining in Leiden?

Ben je van plan om met de auto naar je examentraining te gaan? Houd er dan rekening mee dat de parkeerkosten vaak niet goedkoop zijn.

SSL Leiden

SSL Leiden logo

Als je op zoek bent naar examentrainingen in Leiden, dan kun je niet om ze heen: SSL Leiden. Zij waren één van de eerste aanbieders van examentraining in Nederland en zodoende hebben ze veel bekendheid. Ze werken al jarenlang samen met de Universiteit Leiden. De docenten van SSL Leiden zijn ervaren en geven je om de twee uur grondige feedback. Ze hebben twee locaties in Leiden. Deze kun je hieronder vinden. Ohja, de trainingen zijn helaas alleen voor havo en vwo.

Locatie 1: Da Vinci College Kagerstraat (Kagerstraat 7, 2334 CP, Leiden)

Pak bus 8 richting Oegstgeest Haaswijk bij Leiden Centraal en stap uit bij bushalte Zweilandlaan. Dan is het nog maar 3 minuten lopen.

Locatie 2: Stedelijk Gymnasium Leiden Socrates (Nieuwe Marnixstraat 90, 2316 ES, Leiden)

Vanaf Leiden Centraal pak je bus 365 richting Schiphol Airport en stap je uit bij Groenoord. Dan is het nog maar 8 minuten lopen om bij de locatie te komen.

 

Luzac Examentraining

Luzac Examentraining

Een andere grote examentrainer is Luzac Examentraining. Luzac staat bekend om de ervaren docenten en de kwalitatieve trainingen die ze geven. Trainingen van Luzac zijn vaak iets duurder dan andere aanbieders, maar wie bereid is om extra te betalen, zal niet worden teleurgesteld.

Locatie: Bargelaan 180, 2333 CW, Leiden

Deze locatie ligt direct naast Leiden Centraal. Je kunt het station uitlopen aan de kant van het ziekenhuis en dan direct links afslaan. 

 

Lyceo

Lyceo

Lyceo is een bekende aanbieder van examentrainingen in Nederland. Zij werken vaak met iets grotere klassen, waar ze meerdere studenten op zetten om de groep te begeleiden. Hierdoor worden hun trainingen toch vaak als prettig ervaren.

Locatie: Schipholweg 66, 2316 XE, Leiden

Voor deze locatie is het beste om gewoon te gaan lopen vanaf Leiden Centraal. Je doet er ongeveer 5 minuten over.

 

Conclusie en alternatieven

Conclusie en alternatieven

En dat waren ze dan: de drie beste examentraining in Leiden (volgens ons). Hiermee hopen we je zoektocht wat makkelijker te hebben gemaakt! Het kiezen van de juiste examentraining is belangrijk, omdat de één beter bij je past dan de andere. Dus als je op zoek bent naar een examentraining in Leiden, bekijk alle aanbieders hierboven dan nog eens op je gemak. Naast een examentraining bestaan er ook andere hulpmiddelen die je cijfers flink kunnen opkrikken. Je kunt dan denken aan samenvattingen die de examenstof overzichtelijk maken of oefenboeken waarmee je vast kunt wennen aan het niveau van de eindexamens.

Ontvang exclusieve tips in het examenjaar

Graag helpen we jou in het examenjaar richting je diploma!
Zit jij in je examenjaar en wil jij slagen? Schrijf je dan in voor:

Exclusieve tips
De geheimen van het eindexamen
Een template voor jouw leerplanning
Dat extra zetje in de rug

Ik ben
© 2024 ExamenOverzicht.nl