Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
100.000+ leerlingen gingen je voor
Memories_banner

Memories: slagen met superkacht!

Vanaf 14 mei zit jij bijna dagelijks in de examenzaal. Nja, jij en jouw hoofd met super veel examenstof. Binnen nu en een paar weken moet jij alles kennen wat je de afgelopen jaren op school hebt geleerd. Moeilijke begrippen, onbegrijpelijke concepten en oneindige formules. ALLES. Van ALLE VAKKEN.

Keihard leren dus, of toch niet?

ExamenOverzicht presenteert de allerbeste geheugenpilltjes voor het eindexamen: Memories.

Memories

Memories

Triggert fotografisch geheugen
IJzersterke concentratie
Verkort leertijd tot 80%
12 uur lang werkzaam

= Nooit meer urenlang blokken

 

Wil jij dit ook gebruiken tijdens je examen? Pre-order hem nu!

Wat is Memories?

Memories zijn pilletjes die het fotografisch geheugen triggeren van vooral jongeren tussen de 15 en 20 jaar oud. Ze kunnen iemands vermogen om informatie exact te onthouden verhogen tot wel 400%, wat betekent dat je tot 80% minder tijd kwijt hoeft te zijn met leren. Bijvoorbeeld: als jij normaal 5 uur bezig bent met het leren van 100 begrippen, kun je dit met een Memories pil verlagen tot wel 1 uur.

Menselijke hersenen hebben superkrachten. Ze zijn zelfs in staat om een soort foto’s te maken, zoals bij mensen met een fotografisch geheugen. Iemand met een fotografisch geheugen, ook wel eidetisch geheugen, kan informatie met heel veel details opslaan. Als je iemand met een fotografisch geheugen een foto van een groep met 50 mensen laat zien, kan diegene van al deze 50 personen opnoemen welke kleding zij droegen.  

Bijna iedereen heeft het vermogen om informatie op deze manier op te slaan. Echter, heel weinig mensen kunnen het ook echt gebruiken. Om ervoor te zorgen dat zoveel mogelijk leerlingen de prachtige mogelijkheden van hun krachtige hersenen unlocken, hebben wij een leerbooster ontwikkeld dat speciaal is ontworpen om informatie op een fotografische manier op te slaan.

Let op: tekst gaat verder onder de video.

Hoe werkt Memories?

Memories is een leerstimuleerder die precies de juiste delen van je hersenen stimuleert om beter te focussen en nog meer te onthouden. Door een speciale formule van verschillende stofjes en vitamines, zorgt deze booster er in 90% van de gevallen voor dat jij alle examenstof na één keer lezen opslaat!

Door Memories tijdens het leren in te nemen, geef je jezelf een periode van 12 uur waarin jouw hersenen extra goed informatie opslaan. Op het moment dat je deze informatie nodig hebt, bijvoorbeeld tijdens je eindexamen, is het veel gemakkelijker voor je hersenen om deze informatie uit je geheugen te vissen. Stofjes die hier o.a. aan bijdragen zijn vitamine B6, vitamine B12, eicosapentaeenzuur en docosahexaeenzuur. De rest van de ingrediënten houden we nog even geheim!

Hoe is Memories ontstaan?

ExamenOverzicht wil zoveel mogelijk leerlingen helpen slagen voor het eindexamen. Dat doen we door moeilijke onderwerpen zo makkelijk mogelijk te maken, zodat jij snel en goed kunt leren. Maar het kan altijd beter. Ongeveer twee jaar geleden dachten we voor het eerst aan een leermiddel dat niet op je bureau ligt of op je scherm te zien is, maar aan een leermiddel dat in jouw hersenen actief is.

Al een lange periode is het team van ExamenOverzicht, in samenwerking met diverse neurologen en voedingsdeskundigen, bezig met een onderzoek. Hierbij hebben wij gefocust op de werking van het puberbrein en dan vooral op hoe de concentratie en het geheugen van jongeren te bevorderen is. Na veel oefenen, scheikundige ontploffingen en veel zweten, is het ons dan eindelijk gelukt: Memories.

Wat vinden anderen van Memories?

In de afrondende fase van ons onderzoek hebben we Memories al laten testen door een groepje examenleerlingen. Deze testjes hebben plaatsgevonden in januari en februari van 2024. En reacties? Die waren super positief! Hieronder zie je een greep uit de eerste ervaringen met Memories:

Review_Memories_Sanne
Review_Memories_Quinten
Review_memories_Jill

Memories bestellen

De Memories zijn bijna klaar voor productie. Onze fabrikant wacht nog op een paar aanpassingen aan hun machines en dan kunnen we van start! Wil jij als eerste Memories thuis ontvangen? Laat je e-mailadres achter en wij mailen je zodra de eerste Memories verkocht worden!

Veelgestelde vragen

Wil jij graag Memories gebruiken tijdens jouw eindexamen, maar heb je toch nog vragen? Lees dan hier de veelgestelde vragen over Memories:

Nee. Memories bestaat vooral uit lichaamseigen vitamines en zuren, wat betekent dat ze geen negatieve effecten zullen hebben op jouw gezondheid. Memories is een supplement, geen geneesmiddel.

Daarnaast is de kennis achter de formule van Memories afkomstig van meerdere neurlogen en voedingsdeskundigen. Binnenkort publiceren we interviews met hen over dit mooie project. Dan kun je meer over de werking lezen! Met andere woorden: het enige wat gevaarlijk is aan Memories, is dat je er gevaarlijk snel van zal slagen ;)

Nee, niet als je er maximaal één per dag neemt.

Door de speciale formule van Memories spelen de ingrediënten precies op elkaar in. Ze brengen elkaar in evenwicht. Zo zit er cafeïne in Memories. Dit verhoogt de concentratie, maar je kunt er ook onrustig van worden. Dat is natuurlijk niet de bedoeling. Om die onrust tegen te gaan en de cafeïne te neutraliseren, zit ook het stofje L-theatine verwerkt in Memories. 

Na het ontwikkelen en oneindige testen van Memories, kunnen we met een volle 100% zeggen dat ze echt werken! Het supplement is volledig gebaseerd op het puberbrein. Als 15- tot 20-jarige zal jij de effecten na een half uur al volledig merken. Als je ouder bent, kan het nog steeds werken. Echter, de werking is dan niet optimaal. In ons onderzoek hebben we testen gedaan met 30 examenleerlingen. 10 examenleerlingen kregen Memories, 10 examenleerlingen kregen een placebo en 10 examenleerlingen kregen niets toegediend. Hieronder vind je een aantal resultaten uit ons onderzoek waarin we testen gedaan hebben met 30 examenleerlingen:

  • 10 van de leerlingen met Memories merkten na 30 minuten een opleving van hun concentratie en een verbeterd vermogen om te herinneren, t.o.v. 3 van de placebo-leerlingen en 1 van de controlegroep.
  • 8 Memories-leerlingen hadden minder dan de helft van hun gebruikelijke leertijd nodig, t.o.v. 2 van de placebo-leerlingen en 0 van de controlegroep.
  • 2 Memories-leerlingen hadden slechts 20% van hun gebruikelijke leertijd nodig, t.o.v. 0 van de placebo-leerlingen en 0 van de controlegroep.
  •  

Ben je zelf benieuwd of Memories echt werkt? Test het vooral uit en laat jouw mening achter! 

Een Memories pil slik je door. Terwijl je dat doet, neem je een slok water. We raden aan om direct daarna een volledig glas water te drinken, zodat de werkzame stofjes sneller worden opgenomen.

Een Memories pil gebruik je tijdens het leren. Vanaf een half uurtje nadat je de pil hebt ingenomen, is Memories 12 uur werkzaam. Zorg ervoor dat je tijdens deze 12 uur zoveel mogelijk bezig bent met leren. In deze periode staan jouw hersenen namelijk extra goed open om informatie op te slaan.

Als je Memories bestelt, sturen wij een knaloranje Memories doosje naar je op. In dit doosje ziten 8 Memories pillen. Een doosje wordt verkocht voor €20,00.

Memories zal medio april live gaan. Nog even in spanning zitten dus!

Memories_banner

Als eerste Memories in huis hebben?

Zodra de bestelbusjes klaarstaan om Memories naar je brievenbus te brengen, ben jij de eerste die het hoort! Ook reserveren we een doosje Memories speciaal voor jou.

Laat hieronder je e-mailadres achter en wij doen de rest:

P.S. het achterlaten van je e-mailadres is helemaal gratis en vrijblijvend.

© 2024 ExamenOverzicht.nl