Gratis verzending vanaf 30 euro
Binnen 2 werkdagen in huis
Digitaal te lezen in de app
60.000+ leerlingen gingen je voor

Krijg Cash

Help je vrienden slagen en krijg cash

Echte vrienden zijn van onschatbare waarde, maar wist je al dat ze bij ons 5 euro per stuk opleveren? Voor iedere vriend die met jouw vriendencode voor minimaal 36 euro bestelt, krijg jij zelf cash.

***SAMEN SLAGEN***

Jij bent als het goed is terecht gekomen op deze pagina, na het zien van de flyer bij je bestelling van ExamenOverzicht. Je hebt bij ons één of meerdere producten gekocht om je optimaal voor te bereiden op het eindexamen. Slagen, dat is natuurlijk jouw doel! Maar wat is er nou mooier dan slagen? Juist, samen slagen met je beste vrienden! Het zou toch niet leuk zijn als jij straks geslaagd bent en je vrienden het jaar moeten overdoen. Help daarom je vrienden slagen en vertel ze over ExamenOverzicht.

***HOE KRIJG IK CASH?***

Wij vinden het helemaal te gek als jij ons gaat helpen bekend raken onder andere leerlingen! Dat verdient volgens ons ook een beloning! Hou daarom je inbox goed in de gaten. Hieronder lees je de stappen over hoe je precies cash kan verdienen.

  1. Je ontvangt van ons een e-mail met jouw unieke vriendencode.
  2. Stuur deze vriendencode door naar al jouw vrienden.
  3. Wanneer wij een bestelling ontvangen van minimaal 36 euro waarbij jouw vriendencode is gebruikt, dan krijg jij automatisch weer een nieuwe e-mail van ons om je 5 euro te claimen.
  4. Reply op de e-mail met je rekeningnummer en wij maken het geld naar je over!

Krijg cash